Klub Dole si vychutná indie music!

Nová klubová séria Indie Air vytiahne na parket klasické gitarovky, ale ponúkne aj elektronickejšie kúsky. Každé vydanie sa vyberie do iných subžánrov a hosťami budú overení domáci DJs i špeciálni hostia. Na prvom vydaní vo štvrtok 13. marca v Klube Dole vystúpi St. Mark, ⅔ Purist Djs, skb a rezidentka Tana Deformed.

“Indie Air je, ako už názov napovedá, akcia zameraná na indies hudbu a indie pesničky. Budeme sa snažiť, aby každé vydanie bolo trochu iné, zamerané viac na určitý subžáner alebo štýl,” hovorí rezidentka Tana Deformed, ktorá si už otestovala hranie v Klube Dole na otváracej párty. “Je dobré, že sa v Bratislave otvoril nový priestor.  Vyzerá to zaujímavo, s priestorom sa dá pracovať po rôznych stránkach. Navyše sa okolo klubu pohybujú rôzni ľudia so zaujímavými nápadmi,” dodáva.

Na prvom vydaní Indie Air sa predstavia:

St. Mark – príde so širokým a žánrovo pestrým záberom. Selekciu klasických indies hitoviek kombinuje s popovejšími a elektronickejšími skladbami, no nebojí sa ani temnejších kúskov z 80. rokov. St. Mark je tiež organizátor a rezident post-punk/gothic akcie Batcave v Subclube, promotér a grafický designér. Hrať ste ho mohli vidieť na akciách Indie Hits, Tepláreň, Homomat, rôznych vernisážach či parties.

⅔ Purist Djs – sú Alan Prekop a Juraj Peták, ktorí sú tiež známi aj ako zakladajúci členovia a dve tretiny mladej bratislavskej electropopovej kapely Purist.

skb – prinesie svieži výber nezávislej hudby ako rock, pop či indietronic. Skb, ktorého meno sa spája s rádiom TLIS, má v obľube remixy a tanečnejšie verzie indie pesničiek. V mixovaní nie je nič, čomu by sa skb vyhýbal. V jeho podaní nechýbajú ani úlety vo forme bláznivých remixov či tracky, ktoré spájajú generácie a len tak nevymiznú.

Tana Deformed – skúsená DJka a promotérka na prvej akcii Indie Air bude hrať to najlepšie a najobľúbenejšie z indies, k tomu pridá aktuálne kúsky, elektro remixy a klasické hity kapiel ako The Smiths, Joy Division či Blur.

https://www.youtube.com/watch?v=DRtW1MAZ32M

13. 3. (štvrtok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 4€
Event: www.fb.com/events/211757169023605

Plagat_Indie Air_marec 2014

Zdroj: klub Dole