Klip Hentai Corporation zakázaný na YouTube. „Boli bobry príliš dobrí?

Prvních deset hodin od vypuštění do světa měl klip Equilibritic Brides ve své cenzurované verzi na kontě přes 20 000 zhlédnutí a 300 palců nahoru. Přesto byl smazán. Důvod? Sexuální obsah a násilí!

„Na YouTube najdete hromadu videí, kde se vraždí a pr*á. Arnold rozstřílí padesát lidí během dvou minut a považujeme to za klasiku žánru, Říhaná vystavuje svoje nepěkný věšáky a Franta Janeček už několik desítek let straší děti. Ale když ti týpek s maskou bobra trochu pohoní pindicka (což tu mimochodem ani neni vidět; teda pindick jo, ne však jeho pohonění) a cáká mu přitom kečup na čumák, tak si najednou YouTube hraje na puritánskou m*dku. Každýmu, kdo má IQ vyšší než zebu, musí bejt jasný, že po internetu koluje nespočet videí, který jsou násilnější, sexuálně explicitnější a především ještě daleko nevkusnější. Jsem rozlícen,“ vyjádřil se k situaci klávesista Hentai Corporation František Koucký.

Hentai Corporation se tedy rozhodli, že videoklip přesunou na vimeo.com a budou svá lesní dobrodružství šířit pouze odtamtud.

Cenzurovaná verzia:

[vimeo]https://vimeo.com/76208463[/vimeo]

Necenuzrovaná verzia:

[vimeo]https://vimeo.com/76036988[/vimeo]

https://hentaicorp.cz/bobri/
https://bandzone.cz/hentaicorp
https://www.facebook.com/hentaicorp
https://www.hithit.com/cs/project/266/hentai-corporation-debutove-album

Zdroj: Bobri