KhoMha o tajomstve k úspechu: Miluj to, čo robíš!

Talentovaný Kolumbijčan prichádza premiérovo na Slovensko 4. júla 2016 predstaviť svoju víziu trance hudby. O tom, na čo sa môžeme tešiť a čo počul o Slovensku sa dočítate v rozhovore s ním!

Prípravy na prvý ročník letnej edície festivalu EDMANIA vrcholia. Popritom sa ku nám dostávajú správy zo zahraničia, ako sa k nám umelci tešia na jedinečné publikum. KhoMha – mladý a veľmi talentovaný Kolumbijčan si práve na open airke v Trenčíne „odkrúti“ svoju slovenskú premiéru.

Narodil si sa v krajine, ktorá skutočne nie je veľmi populárna vďaka trance hudbe, ale si čoraz slávnejší. Čo je tajomstvom tvojho úspechu?
Pre začiatok – ďakujem! A áno, som veľmi šťastný, že vidím, ako sa veci vyvíjajú v rámci mojej kariéry. Stále však je predo mnou ešte dlhé cesta. Myslím, že tajomstvo je mať vášeň a lásku k čomukoľvek, čo robíš, myslím, že práve toto je kľúčom k úspechu.

Za posledné obdobie si vydal množstvo originálnych trackov aj remixov. Máš radšej produkciu vlastných vecí, spolupráce s inými umelcami alebo remixy pre iných umelcov?
Sústredím sa najmä na moje originálne tracky, to je jasné! To je to, kde sa odráža môj podpis „KhoMhaStyle“. Rád remixujem iba tracky, ktoré sa mi skutočne páčia. Spolupráce sú vždy dobré pre inšpiráciu a nápady od iných umelcov, ktorí sa mi páčia.

Určite veľa cestuješ, čo však robíš v lietadle? Nebodaj produkuješ hudbu?
Pre mňa osobne je naozaj náročné produkovať hudbu v lietadle, ale už sa mi podarilo aspoň trochu si na to zvyknúť a pracovať na nejakých nápadoch. Predtým ako priletím do mesta, kde vystupujem, pripravujem si svoj set, vďaka čomu mám potom viac času na oddych, keď prídem na hotel.

kocka02

Čoskoro sa predstavíš v Trenčíne, je to tvoja prvá návšteva Slovenska?
Áno! A som veľmi vzrušený, pretože som počul veľa pozitívnych vecí o publiku na Slovensku, takže sa na to veľmi teším!

Čo si počul o slovenskom publiku?
Počul som, že majú veľmi veľa energie a vášne pre hudbu. To je veľmi dôležitá vec pre nás umelcov.

Už tušíme, čo očakávaš od slovenského publika, ale čo môže publikum očakávať od teba na EDMANIA open air?
Množstvo nového materiálu, na ktorom pracujem! Očakávajte kopec ID trackov v predpremiére.

Čo ďalšie ťa čaká tento rok, na čo sa tešíš?
Myslím, že podobne ako pre väčšinu DJov práve teraz aj mne začína letná sezóna. Pre mňa osobne je to najobľúbenejšia časť roka, pretože je všade skvelá atmosféra a prichádza obdobie festivalov! Takže sa naozaj teším na leto.

My sa tešíme už teraz na pondelok 4.7.2016, kedy sa premiérovo KhoMha predstaví v Trenčíne!

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION
Dátum: pondelok 4.7.2016
Čas: 19:00 – 6:00
Miesto: EXPO Center Trenčín
DJs: Andrew Rayel, MaRlo, KhoMha, Ben Gold, Ruben De Ronde, Ferreck Dawn, Thomas Coastline, Driftmoon, Milan Lieskovsky, Martin Michniak, Soul Mirror
Aktuálne info sledujte na FACEBOOK EVENTe ► https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2016
Lístky nájdete v sieti TICKETPORTAL.CZ ► https://bit.ly/edmania_open_air_2016_listky_cz

2016_15_03_edmania_flyer

Zdroj: EDMania