KATKA KOŠČOVÁ PRIPRAVILA ONLINE VIANOČNÝ KONCERT S KAPELOU A SLÁČIKOVÝM KVARTETOM.

Speváčka Katarína Koščová už tradične záver roka venuje vianočným koncertom, ktoré ale v súčasnosti musela kvôli aktuálnej epidemiologickej situácii výrazne obmedziť. Okrem niekoľkých komornejších vystúpení pripravila aspoň jeden koncert,  kde si 22. decembra o 19:00 zaspieva so širšou zostavou hudobníkov. Vďaka spolupráci s PKO v Prešove bude koncert odohraný v historickej sále a dostupný bude online s možnosťou zaplatenia dobrovoľného vstupného prostredníctvom portálu Tootoot.

Katarína Koščová je jedna z mála slovenských interpretov, ktorí majú pripravený rýdzo vianočný repertoár. Spolu so svojimi muzikantmi originálne spracovali tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov (Santa Claus is coming to town, Let it snow a ďalšie). Na svojich koncertoch tvorí čarovnú vianočnú a sviatočnú náladu. Tešiť sa môžete na bohatú zostavu hudobníkov. Katka zaspieva v sprievode klaviristu Daniela Špinera, ďalej zahrá Viliam Cicoň na kontrabas, Miroslav Szirmai na perkusie, Michal Brandys na gitaru a diváci sa môžu tešiť tiež na sláčikové kvarteto v zložení Karolína Krígovská – husle, Kamila Dujavová – husle, Martin Jeriga – viola, Thomas Bertolloti – violončelo.

Koncert bude dostupný na sociálnych sieťach, pre bližšie informácie sledujte stránku: https://www.facebook.com/katarinakoscova

„Advent a Vianoce sú mojim najobľúbenejším obdobím v roku a zároveň je december  zvyčajne našou najsilnejšou koncertnou sezónou. Tohto roku je to z objektívnych dôvodov inak, preto sa veľmi tešíme, že môžeme odohrať aspoň zopár online koncertov a ostať tak aspoň touto formou v kontakte s divákmi, hovorí Katarína Koščová.

Facebook K. Koščovej: https://www.facebook.com/katarinakoscova
Instagram K. Koščovej: https://www.instagram.com/katarina.koscova
Predaj albumu Hranica dažďa: https://www.slnkorecords.sk/katarina-koscova/hranica-dazda

Zdroj: TS
Foto: Michal Pivovar