Katka Knechtová valcuje hitom „Naveky“ slovenský éter a pokračuje v turné s Cigánskymi Diablami!

Katarína Knechtová valcuje skladbou „Naveky“ slovenské hudobné rebríčky! Pieseň sa stala najhranejšou piesňou v slovenskom éteri spomedzi všetkých domácich a zahraničných skladieb! Úspešnú skladbu „Naveky“ si fanúšikovia môžu už čoskoro vypočuť v originálnom prevedení na ďalších koncertoch Kataríny Knechtovej a Cigánskych Diablov. 12-členné hudobné zoskupenie Katarína Knechtová & Cigánski Diabli sa s originálnou hudobnou šou predstaví v ďalších 18-tich mestách. Oceňovaná speváčka navyše pripravuje nový singel a niekoľko hudobných prekvapení.

Speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová boduje na plnej čiare! Jej singel „Naveky“ sa stal najhranejšou skladbou z TOP 100 zahraničných a domácich piesní v slovenskom éteri. Navyše, hit Katky Knechtovej sa dlhodobo drží v prvej „trojke“ najhranejších skladieb na Slovensku.

„Som veľmi šťastná a veľmi vďačná, že slovenské rádia dali piesni šancu. Som rada, že sa mi to opäť podarilo. Upevnila som si skladateľské sebavedomie, pretože mať v dnešnej dobe úspešný singel považujem za malý zázrak. Pretože konkurencia je veľká a slovenskej hudby sa hrá o dosť menej. Takže sa veľmi a úprimne teším.“ Neskrýva radosť Katka Knechtová.

Katarína Knechtová sa teší aj na pokračovanie úspešného vypredaného jesenného turné Knechtová & Cigánski Diabli Tour 2014. Nová séria koncertov Kataríny Knechtovej a svetoznámeho hudobného zoskupenia, Cigánskych Diablov odštartuje 4. februára v Prievidzi. Veľkolepé a energické turné originálnej hudobnej fúzie popu a dynamickej gypsy hudby zažijú fanúšikovia v 17-tich mestách Slovenska a v hlavnom meste Českej republiky v Prahe.

Katka Knechtová

„Zamerali sme sa na miesta, v ktorých sme chceli hrať už na jeseň, ale z časových dôvodov sme to nestihli. To je napríklad Prešov. A potom ideme do miest, v ktorých nás chceli vidieť a počuť, tak sme sa rozhodli ešte pridať. Na turné sa opäť veľmi teším, mňa tie koncerty nesmierne bavia. Baví ma repertoár, muzika, muzikanti a ľudia, ktorí na koncerty chodia. Atmosféra je vždy iná a spievanie je môj život.“ S úsmevom vysvetlila Katarína Knechtová.

Po skončení turné chystá Katka pre fanúšikov niekoľko noviniek. Nahráva nový singel, pripravuje nový album a s kapelou pracuje na novom programe na letné koncerty.

Katka Knechtová

„Po skončení turné sa budem ďalej venovať práci na novom albume, ktorý pripravujeme spolu s Ľubicou Čekovskou. Je to náročné, takže sa na to musím plne sústrediť. V máji s mojou kapelou chystáme koncerty na letnú sezónu, mám v pláne zostaviť nový program a znieť opäť viac rockovo. A koncom apríla pustím do života a rádiového éteru ešte jeden singel.“ Prezradila Katka.

Nenechajte si ujsť Katarína Knechtová & Cigánski Diabli  Tour 2015! Na 18-tich koncertoch zaznejú v originálnom prevedení hity „Za Tebou“, „Spomaľ“, „Muoj Bože“, „Naveky“, „Zmier svetlo s tmou“ či „Hlava vinná, telo nevinné“. Okrem Katkiných skladieb nebude chýbať duet so Silviou Šarközi, množstvo živelných cigánskych piesní či bravúrne cimbalové majstrovstvo Ernesta Šarköziho. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal a v pokladniach miestnych kultúrnych domoch a divadlách.

Katka Knechtová Cigánski Diabli

Katarína Knechtová & Cigánski Diabli  Tour 2015
4.2. Prievidza
12.2. Kežmarok
22.2. Čadca
24.2. Liptovsky Mikuláš
25.2. Prešov
27.2. Považská Bystrica
28.2. Michalovce
7.4. Levice
11.4. Sereď
18.4. Ružomberok
19.4. Liptovsky Hrádok
20.4. Poprad
22.4. Praha
25.4. Zvolen
27.4. Nové Zámky
28.4.  Trnava
29.4.  Topoľčany
4.6. Senica

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jaro Valko