Katka Knechtová má nový klip k singlu „FEA“, pri jeho nakrúcaní hviezdila v New Yorku!

Katka Knechtová očarila New York! Odcestovala tam na koncert pre krajanov a na istý čas sa stala hviezdou Manhattanu. Nadrogovaná láskou sa tam rozhodla nakrútiť aj videoklip k svojmu najnovšiemu singlu „FEA“. Hlavnou postavou v klipe je sama Katka a mesto New York! Autorom námetu, scenáristom a režisérom je Jakub Gulyas, s ktorým sympatická hudobníčka spolupracuje už niekoľko rokov. Video dokonale dokresľuje pocity, ktoré ospevuje pesnička. „FEA“ je skratka fenyletylamínu – hormónu podobnému opiátom, ktorý telo vylučuje pri zamilovaní. Singel a klip sú predzvesťou nového albumu, ktorým talentovaná skladateľka a speváčka poteší fanúšikov už 24. októbra. Volá sa „Premeny“ a je na ňom 11 piesní. Ide o výber Katkiných najobľúbenejších songov v nových aranžmánoch. Pozrite si fantastický vizuálny počin – klip k singlu „FEA“ a tešte sa na nový album!

Katarína Knechtová navštívila New York a doslova ho očarila! Koncertom potešila krajanov a vo „veľkom jablku“ stihla nakrútiť aj videoklip.

„Keďže som dostala pozvanie koncertovať v New Yorku, využila som túto príležitosť k nakrúteniu videa k piesni „FEA“. Je to nesmierne fotogenické mesto, zaujímavý a najmä iný priestor, ktorý sa k zvuku a k atmosfére môjho nového singlu hodí. Som veľmi vďačná za túto skúsenosť, som šťastná, že som Slovákom žijúcim v Amerike mohla prostredníctvom mojej hudby priniesť trošku domova,“ vraví Katka Knechtová. 

Toto nikdy nespiace americké mesto sa talentovanej hudobníčke síce zapáčilo, no nie natoľko, ako Katka mestu Rada sa tam ešte niekedy pôjde pozrieť, ale rodná krajina je pre ňu dôležitejšia.

Katka Knechtová

 

„Som rada, že som to všetko mohla vidieť, ale žiť by som tam nechcela. Pri nakrúcaní klipu vzniklo zopár zaujímavých momentov. New Yorčania boli veľmi milí, stále ma na ulici oslovovali, pýtali sa odkiaľ sme a tešili sa s nami. Našli sa aj takí, ktorí so mnou tancovali na ulici! Na Manhattane som bola za hviezdu, bola to sranda,“ smeje sa Katarína Knechtová.

Námet, scenár a réžiu nového klipu má na svedomí Jakub Gulyas, v hlavnej úlohe hviezdi Katka a mesto New York. Video je skvelým vizuálnym počinom, ktorý dokresľuje pocity ospevované v pesničke. „FEA“ je totiž skratka fenyletylamínu – hormónu podobnému opiátom, ktorý telo vylučuje pri zamilovaní. Singel aj klip sú predzvesťou Katkinho nového albumu.

„Album oficiálne vychádza 24.októbra a bude na ňom 11 piesní. Je to výber mojich obľúbených skladieb v úžasných aranžmánoch pre kapelu a malý orchester. Bonusom na ňom je práve aktuálny singel „FEA“. Tento album je darčekom mojím fanúšikom a mne samej, pretože takto veľmi skromne oslavujem 20 rokov na scéne,“ uzatvára s úsmevom Katarína Knechtová.

Katka Knechtová

Piesne z pripravovaného albumu Katka zahrá aj na turné, na ktoré sa chystá v novembri. Odštartuje ho koncertom v bratislavskom Dome kultúry Dúbravka. Všetky informácie o aktivitách a tvorbe sympatickej umelkyne nájdete na www.katarinaknechtova.com a na https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts. Vstupenky na turné si môžete kúpiť v sieti Ticketportal.

3

Prežijú len milenci tour II.

3.11.2016 Bratislava – Dom kultúry Dúbravka
5.11.2016  Prešov – Historická budova DJZ
7.11.2016 Martin – Kino Strojár
8.11.2016 Poprad – Dom kultúry
9.11.2016 Trenčín – Kino Hviezda

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jakub Gulyás