Katarína Knechtová prichádza s novou skladbou „V modlitbách“, v klipe sa po prvýkrát zhostila hereckej úlohy aj v intímnejší scénach!

Katarína Knechtová predstavuje novú baladu „V modlitbách“. Úspešná speváčka a skladateľka napísala hudbu aj text k novej skladbe, ktorú sama považuje za veľmi osobnú. Klip sa nakrúcal v Los Angeles v USA a v novom hudobnom štúdiu Randyho Gnepu v Prešove. Zahral si v ňom profesionálny americký herec, ktorý si s Katkou po pár minútach vyskúšal bozky a intímne scény, vôbec prvé v Katkinej kariére! Vypočujte si emotívnu skladbu a pozrite klip ako  z Hollywoodu.

Speváčka, skladateľka, textárka, klaviristka a gitaristka Katka Knechtová nahrávala novú skladbu „V modlitbách“ so svojou kapelou v štúdiu v Prešove. Spoluproducentami piesne sú Randy Gnepa a Adam Kuruc.

„Bol to pre nás všetkých nesmierny zážitok a myslím si, že to zo samotnej nahrávky cítiť. Znie veľmi prirodzene a organicky. Sme na ňu všetci ohromne pyšní. Najväčšou inšpiráciou pri tvorbe je láska, medziľudské vzťahy a dynamika medzi ľuďmi. Pieseň je vlastne zamyslením sa nad tým, že ľudia sa za istých životných okolností môžu míňať, napriek tomu, že sa milujú. Niekedy je jediným riešením nechať toho druhého ísť a veriť, že raz pochopí súvislosti a samého seba. V tomto prípade ide o problém so závislosťou na alkohole, čo je obvykle nezlučiteľne s partnerským životom… Pre mňa je to veľmi osobná pieseň,“ vysvetľuje sympatická Katka Knechtová.

Klip k balade „V modlitbách“ sa nakrúcal v štúdiu v Prešove a v Los Angeles v USA. Scenár má na konte sama autorka piesne a režisérom je Majo Martaus  z Imagine Visions.

„Lokácie v USA vyberal režisér, keďže L.A. je jedna z jeho pracovných základní. Los Angeles sa veľmi páčilo. To mesto ma charizmu a zároveň je veľmi kontrastné. Je tam smotánka a aj veľká chudoba. Mestská džungľa a zároveň krásna príroda. Nakrúcali sme na nádherných miestach – Mohavská púšť, Joshua Tree národný park alebo Hollywood,“ spomína Katka.

V klipe sa šarmantná speváčka ocitla po prvýkrát v úlohe herečky. Za partnera si vybrala skutočného amerického herca z katalógu Jordana James Smitha. Ďalším hercom bol prekrásny veterán z roku 1965 Chevrolet Chevelle.

„Hráme v klipe pár, v ktorom ja zistím, že môj partner má problém s alkoholom. A spolu sme predviedli moje prvé intímne scény vôbec. Poznali sme sa päť minút a keďže čas bol drahý a vzácny, hneď po prvej klapke sme museli hrať zamilovaných a bozkávať sa,“ prezradila Katka Knechtová. Nakrúcanie v americkej púšti bolo niekoľkokrát ohrozené!

Keď sme nakrúcali v Mohavskej púšti, tak k nám zrazu prišla skupina miestnych „domorodcov“ a chceli nás okradnúť. Boli to chvíle kedy nám nebolo všetko jedno. A herca, ktorého sme mali vybraného pôvodne, vôbec neprišiel, čiže sme museli rýchlo vymyslieť plán B. Našťastie to celé dobre dopadlo a myslím si, že Jordan bol ešte lepšia voľba. Napriek tomu, ž hral klipe človeka, ktorý je de facto alkoholik, sám je abstinent a whiskey v živote nepil! Museli sme tak prelievať do fliaš čaj a vodu…smeje sa Katka Knechtová.

Oceňovaná a úspešná Katarína Knechtová plánuje v tomto roku dokončiť nový album a naplánovať budúcoročné turné. Zároveň sa s kapelou teší na letné festivaly a open-air koncerty. Všetky informácie nájdete na www.katarinaknechtova.com a na  https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts

Zdroj: NK factory