Katarína Knechtová predstavuje duet s Adamom Ďuricom „Takí sme“, sexi klip nakrúcala na zámku!

Chytľavá hudba, skvelý text a sexi klip! Taká je novinka od speváčky Kataríny Knechtovej s názvom „Takí sme“, do ktorej si pozvala speváka Adama Ďuricu. Klip sa nakrúcal na zámku Šimák Pezinok pod režisérskou taktovkou Jakuba Gulyása. Pieseň nájdu fanúšikovia na novom albume SVETY, ktorý vyjde už v októbri. Pozrite si novinku „Takí sme“, v ktorej je Katka krajšia ako kedykoľvek predtým!

Speváčka, skladateľka, textárka, klaviristka a gitaristka Katka Knechtová predstavuje novú skladbu „Takí sme“. Autorom hudby je samotná speváčka, text má na konte Silvia Kaščáková.

„Musím sa priznať, že táto skladba vznikala nejakú chvíľu. Vedela som, že chcem mať na albume duet. Takže som sa snažila to vyskladať hudobne aj textovo tak, aby hlasy zneli krásne, dopĺňali sa, a aby pieseň mala tu správnu myšlienku a samozrejme nejakú dynamiku. A v neposlednom rade asi to najdôležitejšie, aby mala emóciu,“ vysvetľuje Katka Knechtová.

Na nahrávke sa podieľalo viacero špičkových muzikantov, ktorých Katka Knechtová precízne vyberala. V štúdiu Klakson nahrali živé nástroje bubeník Dano Šoltís, basgitarista Rasto Uhrík, gitarista Brano Kociov a klavirista Adam Kuruc. Produkcie sa ujal Randy Gnepa v jeho Basem3nt Studio. Spevák Adam Ďurica bol jasnou voľbou.

„Vedela som, že chcem pekný mužský hlas, dobrého muzikanta a zároveň niekoho, koho poznám a koho si vážim. Počas nahrávania skladby, teda pri štúdiovej práci sme sa s Adamom nestretli, ja som pracovala v prešovskom štúdiu a Adam zase v Bratislave. Keďže bol kvôli covidu obmedzený pohyb aj možnosti stretávať sa všeobecne. Ale v tejto digitálnej dobe nie je nič výnimočné, že muzikanti komunikujú takýmto spôsobom,“ prezradila Katka.

K skladbe vznikol klip, v ktorom je Katka sexi ako nikdy predtým. Režisér Jakub Gulyás ho nakrútil na krásnom Šimák Zámok Pezinok. 

„Kvôli aktuálnej kríze sme museli veľa lokácií vypustiť. Réžie sa ujal Jakub Gulyás, ktorého som oslovila, pretože milujem jeho „oko“ a ako vidí veci. Scenár bol v podstate výsledkom našich debát a mojej predstavy o vizuále. Účinkujeme v ňom len my dvaja, Adam a ja. Adamov prístup bol profesionálny. Keďže sa mu pieseň páčila a rozhodol sa ísť do toho so všetkým, čo k tomu patri, robil všetko preto, aby som bola spokojná a aby naplnil moje predstavy. Spolupráca bola výborná, som mu vďačná,“ uzatvára sympatická Katka Knechtová.     

Novú skladbu „Takí sme“ nájdu fanúšikovia na novom albume s názvom SVETY, ktorý vyjde už na jeseň. Všetky informácie o Katke Knechtovej nájdete na www.katarinaknechtova.com a na  https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts Nový klip si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=oTPIeT4_MBE

Zdroj: NK Factory