Karmen Pál – Baláž prichádza s ďalším singlom a letným videoklipom Zažiť ešte raz.

Z albumu Kúzlo, ktorý  vyšiel koncom minulého roka, prichádza Karmen Pál -Baláž s ďalším singlom Zažiť ešte raz. K piesni natočila aj videoklip, ktorý prináša skvelú letnú atmosféru.

„Chceli sme spraviť niečo, z čoho bude Karmen a jej osobnosť priamo vyžarovať. Myslím, že takéto pozitívne letné pesničky k nej a jej image výborne sedia. Klip sme natáčali v Šaštíne na prírodnom jazere Gazarka a v noci sme natáčali v Nemšovej na Ranchi 13“ približuje režisér videa Robo Bošeľa.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu prebiehalo natáčanie za prísneho dodržiavania hygienických štandardov: „Koronavírus nám natáčanie dá sa povedať, že aj zľahčil aj sťažil. Zľahčil nám ho v zmysle, že priestory, kde sme chceli točiť, sme nemuseli “odľudňovať“, ale zároveň v rámci obstarávania rekvizít a oblečenia nám zatvorené obchody značne skomplikovali situáciu.“

Karmen sa len niekoľko týždňov predtým vrátila aj s priateľom z Nemecka, takže aj natáčanie sa muselo posunúť kvôli povinnej karanténe. Keďže ju však absolvovala s priateľom Jarom, bolo rozhodnuté aj o jej hereckom partnerovi.

“Pesničku mi napísal Adam Ďurica, je aj textovo aj hudobne pozitívne naladená, preto sme sa rozhodli natočiť k tomu letný klip v domácom prostredí, na Slovensku, pri jazere a pri ohníku na lúke. Mám z toho veľkú radosť, že si v klipe so mnou zahral Jaro. Tajne som si to aj priala mať s ním spoločný klip plný lásky, ale som si ani nevedela predstaviť, že na to príde vhodná chvíľa. Bolo to milé natáčanie, doslova som sa na nič nemusela hrať, len byť sama sebou. “ opisuje natáčanie Karmen.

Všetko krásne s tebou ja chcem zažiť ešte raz nech je to silné ako prvýkrát
Director/DOP: Robo Bošeľa
Production: Môlča records s. r. o., Andrea Kirschová
Camera Assitant: Martin Malo
Styling, make up: Petra Fraňová
Runners: Barbora Kovalčíková, Patrícia Černochová
Photographer: René Bošeľa
Actors: Karmen Pal-Baláž, Jaroslav Ulbrik

Zažiť ešte raz
Hudba: Adam Ďurica
Text: Adam Ďurica, Akalaky
Produkcia: Pulp studio
ISRC: SKA011900085
Universal Music s.r.o
Mix: Matej Turcer
Mastering: Matej Turcer
Karmen Pál-Baláž: vokály
Adam Ďurica: ukulele, akustické gitary, elektrické gitary, klavír, vokály, tlesky
Matej Turcer: beat, synths, keyboardy, elektrické gitary, tlesky
Laco Rychtárik: bicie

Zdroj: TS