Kapúrková rozlúčka s letom pod hlavičkou Hipster Paradise.

Multižánrová party pre všetky vekové kategórie, aj tak si mnohí kluboví návštevníci pamätajú neviazanú zábavu na Hipster Paradise. Praskajúci klub vo švíkoch si za tie 4 roky fungovania získal širokú základňu fanúšikov, ktorí pravidelne odchádzali v skorých ranných hodinách v bujarej nálade v sprievode všakovakých mashupov.

Naslovovzatí odborníci na hipsterism, Bobsan & Yanchi, si na pondelkovú žúrku pozvali Yanka Krála a Vili:ama, ktorých warmupom v Basemente doplní víťaz mashup contestu Grape Festivalu, DJ Drim z Trenčína.

Bobsan je nekorunovaný kráľ bratislavských hipsterov. Jeho sety a mash-upy, v ktorých spája Mariku Gombitovú s electrom, Billy Barman s UK garage a celé to okorení future houseom a bass music, zdvíhajú na parket všetkých zaradom bez pocitu viny, že im pritom začali rásť hipsterské fúzy.

DJ Yanchi stál za zrodom Hipster Paradise, neraz ste ho mohli vidieť aj na breakbeatových akciách no teraz sa postaví do piatkovej mašinérie aby vám namixoval funky, breaky, bootlegy, či neočakávané mashupy. Občas sám sebe vtipne hovorí kolotočár, z ktorého sa vám v piatok hlava.

DJ Yanko Kral má bratislavskú klubovú scénu v malíčku a za tie roky sa postaral o nejeden parádny žúr. K hudbe mal blízko už od detstva (veď ako by aj nie, keď pochádza z hudobníckej rodiny), jeho záber je ukážkou pestrosti, v minulosti bol známy aj ako koncertný DJ hip-hopovej skupiny H16. Súčasný rezident Nu Spirit Clubu sa blysne mixom UK garage, bass music a trapu. Energickú show naštartuje v pondelok po polnoci v Basemente.

Vili:am je Dj, producent a remixér. Basák skupiny Puding Pani Elvisovej, ktorého v Bratislave netreba zvlášť predstavovať. Ideálny parťák na buli, za gramcami, aj na bare, ktorý veľmi rád v hlave vymýšľa rôzne kombinácie od indiepop, electro až po 125BPM. Na autorskej akcii Hipster Paradise zahrá tentokrát po boku Yanka Krála v Basemente.

Pondelok 31.8.2015
Začiatok 22:30
Vstup 3€
Nu Spirit Club
EVENT:  www.fb.com/events/1616812918600661/

1508-HP01

Zdroj: Nu Spirit