Kapitán Demo pokrstí svoj nový album na Flédě!

Kapitán Demo se rozhodl pokřtít své debutové album na Flédě a ujmout se tak i role předskokana nizozemských Kraak & Smaak live.

Kapitán Demo, alter ego Jiřího Buriana (Southpaw, Republic of Two), vydává své debutové album Demolice. Fanoušci nejtlustší české celebrity, rappera a producenta, který se podepsal pod takové hity jako Mám přítele, Arizona, Zoufalý manželky nebo Nový prsa, se tak konečně dočkali plnohodnotné desky od tohoto těžkotonážníka.

Kapitán Demo

Album vyšlo 1. 9. 2012 u vydavatelství Massimo Records v distribuci Indies MG.Album Demolice, které nahrál Kapitán Demo ve svém domácím studiu, vznikalo v průběhu čtyř let, přičemž o závěrečný mastering se postaral Ecson Waldes.

Kapitán Demo

A co si o svém novém albu myslí sám Kapitán Demo osobně? „Bude to deska, na kterou tahle zaprděná republika čekala setsakramentsky dlouho, a rozhodně si nebudu brát servírky, dostanete, co si zasloužíte,“ a dodává, „z týhle desky se vám srolujou ponožky v sandálech.“

Kapitán Demo

Vskutku ambiciózní cíle, ale podařilo se mu to? Podle MF Dnes určitě ano, neboť jeho debut ohodnotili rovnými 90 %: „Tak zábavná deska tu dlouho nebyla,“ oceňuje Kapitánovu desku Jan Vedral (MF Dnes). Že mu nevěříte? Nevadí, sami to můžete posoudit 12. 10. v brněnském klubu Fléda, kde bude Kapitán Demo předskakovat nizozemským Kraak & Smaak live.

www.facebook.com/demokapitan
https://www.myspace.com/kapitand

https://fleda.cz

Kraak & Smaak (NL)
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
12. 10. 2012
Start:
20:00 hod.
Předskokan:
Kapitán Demo
Vstupné:
280 Kč (předprodej do konce září, od října  za 310 Kč) / 350 Kč (na místě)

Zdroj: Fléda