Kapela Talkshow očarila Rakúsko i Nemecko!

BRATISLAVA – Rok 2011 sa pre slovenskú kapelu TALKSHOW nesie v znamení zahraničných úspechov. Po skvelých vystúpeniach v Rakúsku, Nemecku i Česku chce skupina ukázať skvelú novú šou aj doma na Slovensku!

Talkshow


“Hrať vonku je úžasné! Konečne si v Rakúsku a Nemecku prestali o Slovákoch myslieť, že ku nim chodíme kradnúť erotické časopisy do nákupných centier. Ukázali sme, že Slováci vedia hrať hudbu a domácim sa to veľmi páčilo,” zhodnotil potulky po západnej Európe spevák Andreas Imrich. Dôkazom je aj stúpajúci počet zahraničných fanúšikov na ich Fan page na Facebooku.

Talkshow

Úspešné ťaženie TALKSHOW na zahraničných pódiách odštartoval marcový viedenský koncert so švédskym objavom MF/MB. Nasledovalo výborné turné s rakúskou kapelou Steaming Satellite. Spoločne zahrali v nemeckom Ravensburgu a v rakúskych mestách Salzburg, Wartberg, Viedeň a Golling am Salzbach. Počas leta stihli TALKSHOW potvrdiť povesť výbornej koncertnej kapely aj na dvoch najväčších letných festivaloch v Česku – Rock for People a Colours of Ostrava. V auguste sa štvorica hudobníkov chce ukázať doma. Postupne ich čaká Žákovic Open, Easthetic festival a leto vyvrcholí dvojkoncertom v Topoľčanoch a na výbornom domácom festivale Grape v Piešťanoch.

Talkshow

V septembri 2011 si kapela dáva krátku prestávku. Chalani sa idú povenovať novým pesničkám a prípravám veľkého jesenného turné. Počas októbra a novembra sa chystajú navštíviť kluby na Slovensku, v Česku a v Maďarsku. Plánujú aj koncertný návrat do Rakúska a Nemecka, kde si už získavajú verných fanúšikov.

Talkshow

Najbližšie koncerty:
23. júl, Žákovic Open
5. august, Easthetic festivale
13. august, Grape festival
13. august, Topoľčany, Topoľčianske hody

https://www.facebook.com/talkshowmusic

Zdroj: publique s.r.o.
Foto: Zdenko Hanout
Publikoval: Redakcia GREGI.NET