Kapela Mukatado zverejnila videoklip k olympijskej hymne!

Kapela MUKATADO, ktorá nahrala oficiálnu hymnu Slovenského olympijského tímu,  zverejnila k pesničke „VŠETKO SA DÁ“  aj videoklip. Včera si ho v premiére mohli fanúšikovia kapely pozrieť exkluzívne na jednom portáli.

Režisérom videoklipu je známy režisér a producent Martin Hudák, ktorý je autorom už tretieho klipu kapely MUKATADO.

„Spolupráca s Maťom je vždy veľmi príjemná, poznáme sa dlhšie, sme kamaráti a sme naladení na jednej vlnovej dĺžke. Páčia sa mi jeho nápady a máme rovnaký vkus, čo je pre mňa veľmi dôležité :))))))),“ prezradila Janka z Mukatada.

„Z nového klipu sa teším, som rada, že sa nám ho podarilo natočiť. Našim športovcom držím palce a verím, že aj naša pesnička ich vyburcuje k skvelým výkonom,“ dodala Janka.

O speváčkin styling v klipe sa postaral Andrej Kusalik, vizáž mala pod palcom Slávka Šokoťková a oficiálnu olympijskú kolekciu pre všetkých členov Mukatada poskytla spoločnosť ALPINE PRO.

„Som veľmi rád, že sme zvolili recesistický prístup k videoklipu na olympijský song. Ja osobne vnímam šport ako nejakú pridanú hodnotu k životu a myslím si, že by sa mal brať s ľahkosťou a zábavou. Nie smrteľne vážne, pretože aj o tom sú podľa mňa olympijské hry,“ prezradil o novom klipe Mukatada režisér a producent Martin Hudák.

Olympijská hymna v podaní Mukatada dokonca odznie aj naživo počas Olympiády, kapela vystúpi v Londýne 4. augusta spoločne s Richardom Müllerom v oficiálnej fanúšikovskej zóne Slovenska na Great Portland Street.

Zdroj: Mukatado