Kapela MIRAI po minuloročnom úspechu opäť mieri na Slovensko

MIRAI, čerství držitelia strieborného Českého Slávika a aktuálne najpopulárnejšia česká kapela, ktorá sa stáva čím viac obľúbenou aj na Slovensku, oznamuje ďalšiu zahraničnú šnúru. Od posledného slovenského turné ubehol takmer rok a vzhľadom na veľký úspech sa obľúbená štvorica z Frýdku-Místku, po vypredanom halovom turné ARENA TOURzakončeným už treťou O2 arénou, rozhodla na Slovensko vrátiť.

Klubové koncerty na Slovensku vnímame ako niečo, čo nás extrémne baví; niečo, čo je návratom k našim klubovým koreňom. Je krásne, že za nami cestujú aj českí fanúšikovia, ale vidieť, že aj na Slovensku sú fanúšikovia, ktorí poznajú všetky pesničky aj napriek tomu, že tam nemáme tak silnú mediálnu podporu je niečo, čo nás ženie vpred. Veľmi sa tešíme!“ hovoria Mirai.

Fanúšikom sľubujú intímny a živelný zážitok z klubového prostredia. Zaznie nedávno vydaný energický hit „summer love“ a všetkým známe rádiové hity ako „Vedle tebe usínam“, „I přes to všechno“ alebo „Chci tančit“. Po slovenskom turné sa budú MIRAI pripravovať na svoju, dovtedy najväčšiu udalosť: Summer fest 2024, behom ktorého cez leto navštívia 14 miest po Českej republike.

MIRAI sLOVEnsko TOUR 2024
Bratislava – 23.3.2024 Majestic Music Club
Trenčín – 5.4.2024 Piano Club
Žilina – 6.4.2024 Dom Odborov
Košice – 11.4.2024 Kulturpark
Nitra – 12.4.2024 PKO Nitra

Mirai – summer love
VSTUPENKY NA sLOVEnsko TOUR 2024

www.miraimusic.cz
www.instagram.com/miraimusic/
www.facebook.com/kapelamirai/
www.tiktok.com/@miraimusic

Zdroj: TS