Kapela KING SHAOLIN uvádza pred vydaním debutového albumu nový videoklip k piesni „Fancy Caller“!

Poslednou lastovičkou pred oficiálnym vydaním dlho očakávaného debutového albumu skupiny „King Shaolin – „The Road to the Machiaveli Valley“ je videoklip k piesni „Fancy Caller“.

Ten chlapci natočili s profesionálnym filmárskym tímom v októbri tohto roku. Natáčalo sa v známej bratislavskej Cvernovke, jej okolí a kapele pri tejto príležitosti bolo umožnené natáčať aj na miestach, kde bežná verejnosť nemá prístup. Kapela King Shaolin vznikla v lete roku 2011, keď spevák a producent Dominik (Nico) Štofko strávil mesiac sám v nahrávacím štúdiu SMT, kde viac ako 30 dní žil, točil a kde sa zrodili prvé piesne album. Teraz rok po vzniku kapela chystá krst a následné turné.

Bratislavská formácia King Shaolin, si potrpí na kvalitu zvuku skladieb a tvár videoklipov, ktoré produkuje.

Nechceme znieť naivne, ale je našou ambíciou veľa hrať. Chceme hrať pre všetkých ľudí, pre celý svet. Chceme šíriť dobro a lásku, je to posolstvo!“ –  povedal spevák Dominik Štofko. Na tejto ceste ho sprevádzajú ďalší traja členovia skupiny: gitarista: Michal (Mustafa) Novák,  basgitarista Norbert Neuschl a bubeník Michal Uličný.

Videoklip k piesni „Fancy Caller“ režíroval Martin Hruboš a na výrobe sa podieľal tím „Live DRIVE“.  Skladba Fancy Caller ako aj celý debutový album boli mixované v decembri roku 2012 v Californii (U.S.A.) pod záštitou zvukového majstra Nathana Livelyho.

Zdroj: Marco Maserati