Kapela Iná Vlna zverejnila svoj prvý klip!

Videoklip k skladbe „Medzi hviezdami“ kapela natáčala v priestoroch hudobného klubu Central Music club v Banskej Bystrici. Režisérom, kameramanom a producentom klipu je Viktor Benický, ktorý v ňom použil aj zábery z rôznych koncertov kapely z rokov 2010 – 2012.

„Na natáčanie do klubu nás prišlo podporiť veľa fanúšikov, ktorí sa na jednu pieseň hranú na playback „kol-dokola“ dokázali pred kamerou nespútane zabávať, čím vytvorili skvelú atmosféru,“ so smiechom prezradil spevák Inej vlny Edo Majer.

„V klipe účinkuje aj naša duchovná zvodkyňa – legendárna Majka z Gurunu a iné mimozemské inteligencie. Inšpiráciou nám bola v súčasnostičasto rozoberaná téma – „vedecko – technický pokrok verzus príroda“, preto tie satelity, chromovaný imidž kapely, intergalaktická atmosféra a ovce :-)),“ doplnil Edo Majer.

Bansko – bystrická kapela Iná vlna v roku 2011 vydala debutový album „Medzi hviezdami“, odvtedy odohrala niekoľko desiatok koncertov a festivalov.

Kapelu tvorí Edo Majer – spev, Tony Benedek – bicie, Martin Číž – basová gitara a Zdeno Ružička – gitara.

V najbližšej dobe kapela plánuje čo najviac koncertovať, viac informácii sa o tejto zaujímavej hudobnej „partičke“ môžete dozvedieť aj na ich profile na Facebooku.

Zdroj: Andrea Pivarčiová