Kapela IN Vivo predstavila debutový videoklip!

Hudobná skupina IN Vivo predstavila v stredu večer v bratislavskej kaviarni Scherz svoj premiérový videoklip k debutovému singlu „V prúde rieky…“. Tento videoklip režírovala Martina Slováková.

Premietanie klipu bolo spojené aj s koncertom na ktorom zazneli pesničky z debutového albumu kapely. V rovnaký deň odštartovalo In Vivo aj svoju púť v slovenskom hudobnom éteri. Singel „V prúde rieky…“ totiž premiérovo odvysielajú Rádio Hej, ktoré zároveň prinesie aj rozhovor s headlinerom kapely Mora Tonalim.

Kapela IN Vivo, ktorá spája generáciu mladých umelcov a známe mená, pokrstila svoj debutový album In Vivo 2011 koncom minulého roka. Za krstného otca si hudobníci prizvali multiinštrumentalistu a producenta Laca Lučeniča.

„IN Vivo je fúzia rôznych žánrov. Vyzdvihnúť by som chcel predovšetkým zmyselnosť tém, ktoré náš album obsahuje,“ povedal o nahrávke autor a headliner projektu Mora Tonali, ktorý sa na albume predstaví ako spevák a gitarista, no hlavne ako autor osobných textov.

Debutový album vznikal od februára minulého roku v štúdiách Slovenského rozhlasu. Hudobne sa na ňom podieľala nová generácia muzikantov reprezentovaná sólovým gitaristom Pavlom Berezom, perkusionistom Tonom Gúthom a huslistom Jánom Kružliakom. Nahrávanie si zobral do rúk viackrát ocenený majster zvuku Ľuboš Války a finálny master Ján Došek.

Viac informácií na domovskej stránke kapely www.invivomusic.eu

Zdroj: MORATONALI PRODUCTION s,r,o
Publikoval: Redakcia GREGI.NET