Kapela d# pipl araund čoskoro vydáva svoj debut, ktorý uvádza singlami Fill Callins a Oplodňovák

Kvartet vydáva svoj debutový album ‚031‘ na bratislavskej značke Well Played Records a sľubuje zvukovú rozmanitosť, v ktorej si nájde to svoje širšie spektrum poslucháčov.

Debutový album s názvom ‚031‘ odkazuje na číslo dverí skúšobne kapely, za ktorými uplynulé dva roky vznikal materiál, ktorý si už čoskoro budete môcť vypočuť. Na album sa dostalo 8 skladieb, z ktorých kapela nedávno zverejnila prvý singel v rámci práve už ukončenej crowdfundingovej HYPERLINK „startlab.sk/031“ kampane.

Úvodný singel s názovom Fill Callins predstavuje tento vizuál v klipe zverejnenom na kanáli vydavateľstva a zároveň aj prezentuje prvé náznaky zvuku albumu. Ten si požičiava zo širokého hudobného pozadia členov kapely, ktorí každý vnášajú do hudby niečo svoje a vzniká z toho veľmi originálna a miestami experimentálna fúzia.

Ďalší singel s názvom Oplodňovák kapela poňala veľmi humorne a umelecky zároveň. Snažili sa v ňom spojiť gýč z 80. rokov s romantickými prvkami a ako kapela sama hovorí: „Skladba má silný potenciál dvíhať demografickú krivku obyvateľov.“

Kapela bude debutovať pomerne netradičným spôsobom – ako fyzický nosič albumu si zvolili USB kľuč, ktorý má symbolicky odomknúť dvere číslo 031 a umožniť mu nazrieť hlbšie, nakoľko tento kľúč bude okrem samotnej hudby obsahovať aj extra materiál, ktorý dokreslí príbeh vzniku tohto albumu.

Kapelu je možné sledovať na rôznych kanáloch:
https://www.facebook.com/PiplAraund
https://www.instagram.com/pipl.araund
www.piplaraund.sk

Zdroj: TS