Kapela Chilly Práshock vydáva druhý album – Všetko Naopak.

Kapela Chilly Práshock vydáva druhý album v poradí s názvom „Všetko Naopak“. Kapela funguje od roku 2008 a od roku 2009 aktívne koncertuje v zložení saxofón, klávesy, gitara, basgitara, bicie, hrá pre seba typické alternatívne SKA.

Má za sebou vyše 90 koncertov na Slovensku, v Čechách ale aj Poľsku. Z toho si kapela zahrala  aj na jednom z najväčších českých punkových festivalov, Pod Parou, kde ako jedna z 5-tich kapiel vyhrala Pod Parou Talents, alebo na festivale Punkáči Deťom.

V roku 2011 vydala prvý album s názvom „Bál“, ku ktorému si sami natočili aj videoklip. 24. 5. kapela krstí v poradí druhý album s názvom „Všetko Naopak“. Na albume je spolu  11 pesničiek, z toho v jednej pesničke si zaspieval aj známy Pišta Vandal, z kapiel Vandali a Čad. Táto pesnička bola špeciálne natočená ako oficiálna pieseň festivalu krátkeho filmu a fotografie „Tell it Quick“.

Celý album je k vypočutiu na oficiálnej stránke kapely: www.chillyprashock.eu, kde sa dá samozrejme  aj objednať vo fyzickej podobe.

Zdroj: Manažment kapely