Kapela Borra prerobila veľký hit Desmodu!

Mladá nitrianska kapela Borra, ktorá má na konte debutový album Rýchlo a zbesilo, sa môže pochváliť zaujímavou novinkou. Do zoznamu jej skladieb pribudla pesnička s názvom Posledná. Ak sa vám zdá, že podobnú mala v playliste iná nitrianska kapela, Desmod, nie ste ďaleko od pravdy. 

borra
Borra sa totiž rozhodla veľký hit kapely jedného zo svojich krstných otcov prerobiť. „Kapela Desmod sa rozhodla vydať tribute album a ja som veľmi rada, že Borra je medzi hudobníkmi, ktorí naň prispejú. Skladba Posledná sa mi veľmi páči, je nesmierne emotívne silná a môj výber potvrdil aj náš basgitarista Sanchez, pretože sa mu pre mňa dobre upravovala,“ dodala s úsmevom speváčka Barbora.

Nová verzia skladby Posledná sa nahrávala v štúdiu Exponent a podľa slov líderky je omnoho tvrdšia ako originál. Posledná by Borra sa už dočkala verejnej premiéry na dvoch koncertoch v Českej republike, pričom na jednom z nich si v nej dokonca strihol vokály osobne Kuly. „Bolo to totálne spontánne, vôbec sme to neplánovali, no u publika to malo veľký ohlas,“ dodala Barbora. Slovenská premiéra nového songu kapely Borra je na programe už túto sobotu na Amfik Feste v Nitre. A podľa zákulisných informácií by sa pri Poslednej mal na pódium s Borrou postaviť aj spevák Desmodu Kuly a bubeník Jano Škorec.

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR Borra
Publikoval: Redakcia GREGI.NET