Kapela Borra: Kuka z Horkýže Slíže dostala na psychiatriu!

Nitrianska kapela Borra sa hlási o slovo novou skladbou s názvom Keď to na nás príde. Verejnosti ju predstavuje spolu s videoklipom.

Skladba Keď to na nás príde aj klip vznikli ešte v závere roka 2012. Hudbu a text má na svedomí basgitarista kapely Sanchez. Spoločne s bubeníkom Iwiakom a speváčkou Barborou si zahrali v klipe k tejto hudobnej novinke. Kapela sa rozhodla nakrútiť ho v štýle oscarového filmu Prelet nad kukučím hniezdom. Vybrala si preto nemocničné prostredie a hlavne rôzne pomôcky, na ktoré narazíte len v psychiatrickej liečebni.

„Keď ma obliekli do kazajky a poriadne zatiahli tie pracky, nebolo mi všetko jedno,“ zverila sa speváčka kapely Borra, ktorá herecky na výbornú zvládla scénu s elektrošokmi. „Musím sa priznať, že hoci išlo o rekvizity, zažila som v živote aj príjemnejšie okamihy ako ten, keď som mala na spánkoch kovové pliešky s káblikmi,“ tvrdila po nakrúcaní Barbora. Na pľaci sa musela niekoľkokrát premôcť, dokonca aj pri rozbíjaní nábytku a starého porcelánu.

„Zrejme som taká pokojná rockerka,“ dodala so smiechom mladá speváčka. Pred kamery ju prišiel podporiť aj krstný otec debutového albumu kapely s názvom Rýchlo a zbesilo líder Horkýže Slíže Kuko. „Mal som dnes nabitý program, taká menšia psychiatria, ale kamarátom pomôžem rád a kedykoľvek,“ povedal známy recesista, ktorý sa objaví v závere nového klipu.

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR Borra