KANADSKÝ PRODUCENT BLANK BANSHEE PŘIVEZE DO PRAHY NOVOU DESKU

Kanadský producent Blank Banshee (vlastním jménem Patrick Driscoll) vtrhnul na scénu v roce 2012 debutem Blank Banshee 0, na kterém mistrně zkombinoval tradiční elementy vaporwave s trapem. Od té doby vydal tři další alba a pátá deska pojmenovaná 4D vychází 20. srpna. S ní přijede v pátek 24. listopadu do pražského Futura v rámci své 4D TOUR. Vstupenky za 414 Kč v prodeji na futurum.musicbar.cz a goout.cz.

Blank Banshee, umělec, muzikant a producent prorazil před jedenácti lety díky neotřelé kombinaci vaporwavu s trapem neboli vaportrapu. Jeho perfektně vybalancovaná tvorba bývá popisovaná jako spojení abstraktního ambientu s tanečním trapem a Blank Banshee už se ve svém žánru stal prakticky ikonou. 20. srpna 2023 vydává nové album, v pořadí páté a chystá k němu i rozsáhlé turné, které se bude z části konat i po Evropě. Tour i album nesou název 4D a dá se tak očekávat, kromě skvělé muziky, i zajímavá vizuální tvorba během live show, což by u tohoto umělce nebyla žádná novinka.

Ve Futuru se Blank Banshee zastaví 24. listopadu, na den přesně dva roky po původně plánovaném koncertu, který se zrušil kvůli covidu. Konečně se tak fanoušci dočkají!

Futurum Music Bar & D Smack U Promotion uvádějí
Blank Banshee / CA
24: 11. 2023, doors 20:00
Futurum Music Bar, Praha
Vstupenky za 414 Kč v prodeji na futurum.musicbar.cz a goout.cz:
https://futurum.musicbar.cz/program/blank-banshee-ca/

FB událost: https://www.facebook.com/events/533441782243956/
Ticket link: https://futurum.musicbar.cz/program/blank-banshee-ca/

https://www.blankbanshee.com/
https://www.facebook.com/dsmackupromotion
https://futurum.musicbar.cz/
https://www.facebook.com/futurum

Zdroj: TS