Kanadská dirty-neo-folková kapela The Dead South zahrá  po prvýkrát  na Slovensku – 19.11.2021, Majestic Music Club, Bratislava.

Kapelu The Dead South najlepšie definuje to, odkiaľ pochádza. Saskatchewan je provinciou v prériách Kanady. Rozlohou dvojnásobok Nemecka, no s počtom obyvateľov menej ako milión. Množstvo prírody, množstvo ticha a množstvo času na to, naplniť ticho zvukmi.

Tak sa štyria bradatí chlapíci, ako sa sami popisujú, našli vo folku a bluegrasse. S humorom, šarmom a za sprievodu  gitary, violoncella, banja a mandolíny zasiahli milióny poslucháčov po celom svete. Ich hneď prvý album Good Company z roku 2014 a predovšetkým pieseň “In Hell  I´ll Be In a Good Company” zabodovali  v hitparádach v Európe i USA a počet zhliadnutí klipu sa vyšplhal až k 247 miliónom zhliadnutí.

Skupina žne úspechy pre svoje živočíšne vystúpenia, aj preto si ich v roku 2019 vyhliadol aj festival Glastonbury. Na koncerte v Bratislave skupina predstaví svoj tretí album Sugar & Joy, ktorý vyšiel na jeseň 2019.

Tento koncert vám prináša Dr.Horák s.r.o. a selection.cz.

Vstupenky sú v predaji od  od 29.6.2021 od 10,00 hod v sieti  Ticketportal.sk a Goout
https://www.ticketportal.sk/event/The-Dead-South 
https://goout.net/sk/the-dead-south/szbxenr/

Zdroj: TS