K benefícii HUDBA BEZ BARIÉR sa pridáva stále viac hviezd: 14. apríla vystúpi v Inchebe aj Dara Rolins!

Veľká aprílová benefícia Hudba bez bariér sa blíži. Po Celeste Buckingham, Kristíne, Polemicu či skupine Gladiator sa k najväčšiemu hudobnému charitatívnemu podujatiu tejto jari pridáva aj Dara Rolins. Tá však nebude jedinou hviezdou, ktorá kvôli Hudbe bez bariér pricestuje do Bratislavy spoza hraníc. Zo zahraničia prídu na unikátne podujatie zaspievať aj ďalšie dve dámy.

Najväčšia hudobná benefícia tejto jari sa blíži

Po úspešnom vlaňajšom podujatí Klavír bez bariér, ktoré prostredníctvom klavírnych koncertov Jozefa Hollého a Márie Čírovej finančne podporilo hendikepovaných ľudí a sociálne slabé rodiny,  prichádza túto jar Hudba bez bariér. Veľká hudobná benefícia sa uskutoční 14. apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Jej program bude pestrý – zložený z koncertov známych interpretov i kapiel. Účasť v programe potvrdili Celeste Buckingham, Kristína, Polemic, Gladiator i stále obľúbenejšia pesničkárka Sima Martausová. Tento týždeň organizátori odhaľujú mená ďalších účinkujúcich.

Bariéry medzi zdravými a chorými chce rúcať svojou hudbou už i Dara Rolins!

Do programu pribudla a jednou z hlavných hviezd večera sa stala Dara Rolins. „Sme veľmi radi, že Dara prijala naše pozvanie a stala sa ďalšou tvárou vo veľkej plejáde hviezd, ktoré svojím umením podporujú činnosť nášho občianskeho združenia Parasport24,“ hovorí organizátor podujatia a šéf občianskeho združenia Miroslav Buľovský.

Dara_Foto by Petra Ficova_small

„Benefičné vystúpenia sú bežnou a veľmi častou súčasťou môjho diára. Snažím sa k nim pristupovať zodpovedne – vždy si dôkladne overím, kto charitatívne podujatie organizuje a zaujímam sa, kam presne výťažok z koncertu poputuje,“ rozpráva Dara na margo svojho vzťahu k charitatívnym vystúpeniam. Rovnako ako pre Celeste Buckingham či Kristínu pôjde o Darinu prvú spoluprácu s OZ Parasport24: „Hudbu bez bariér som sa rozhodla podporiť svojím koncertom, pretože organizátor Parasport24 je presne ten typ organizátora charitatívneho podujatia, akého mám rada. To znamená, že má za sebou už roky rukolapných výsledkov a desiatky ľudí, ktorým pomohol. Preto mu ja i kolegovia, ktorí na Hudbe bez bariér vystúpia, môžu dôverovať, že ako vždy aj tentokrát pomôže hendikepovaným a sociálne slabým ľuďom a rodinám, ktoré to potrebujú,“ hovorí speváčka.  

„Benefičných podujatí je v dnešnej dobe veľmi veľa. Preto si úprimne vážime, že Dara dala dôveru práve nám a rozhodla sa podporiť vystúpením práve to naše,“ dodáva organizátor.     

VANDA_Foto by ADAM PRIBYLINEC_small

Rúcať bariéry priletí aj Vanda až z ďalekej Argentíny

Dara Rolins nie je jediným tohtotýždňovým prekvapením Hudby bez bariér. Organizátorovi sa podaril aj ďalší husársky kúsok – kvôli jeho benefícii priletí do Bratislavy tiež slovenská speváčka Vanda, žijúca dlhodobo v Argentíne. Na Slovensku koncertovala naposledy pred viac ako polrokom, preto sa už veľmi teší na svojich fanúšikov a posiela im špeciálny pozdrav z argentínskeho Santa Fe, kde aktuálne pripravuje svoj nový album: https://youtu.be/aQDrPkbioMc.

https://youtu.be/aQDrPkbioMc

Spoza hraníc, konkrétne z Českej republiky, pricestuje a v programe vystúpi aj ďalšia talentovaná speváčka – Katarína Landlová, ktorá upútala pozornosť v súťaži Česko Slovensko má talent 2012.  

Katka Landlova_promo foto 2MG

Na jar zmaže bariéry medzi zdravými a telesne hendikepovanými hudba, v lete bicykel

Cieľom podujatia je, získať čo najviac financií, spôsobom, aký nám je blízky – nečakáme len na sponzorské dary. Finančné prostriedky na dobročinné účely sa snažíme zarobiť si sami,“ vysvetľuje organizátor koncertu, zakladateľ občianskeho združenia Parasport24 Miroslav Buľovský.  „Sme radi, že vďaka všetkým týmto umelcom i vďaka našim partnerom, ale aj naším vlastným pričinením môžeme pomôcť rodinám a jednotlivcom sociálne či zdravotne hendikepovaným, ktorých navštívime v lete priamo v ich domovoch na našom 9. ročníku najväčšej športovo-charitatívnej akcie, s názvom Parasport24 Tour 2016,“ dodáva na margo každoročného športového podujatia, ktoré toto leto zmení názov z pôvodného Cez Slovensko na bicykli, na Parasport24 Tour.  Práve počas letného charitatívneho cykloturné, ktoré spája všetky slovenské televízie, bude rozdaný výťažok zo vstupného z koncertu Hudba bez bariér tým, ktorí to najviac potrebujú – hendikepovaným ľuďom, ktorých prostredníctvom podobných podujatí občianske združenie Parasport24 podporuje už dlhé roky. Cykloturné Parasport24 Tour je unikátne v tom, že hendikepovaným a sociálne slabším pomáhajú a finančné príspevky odovzdávajú spoločne so známymi osobnosťami práve hendikepovaní ľudia, ktorým už v minulosti občianske združenie Parasport24 pomohlo.

Vstupenky na podujatie Hudba bez bariér sú v predaji exkluzívne iba v sieti PREDPREDAJ.SK:  https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/5941/hudba-bez-barier

hudba_bez_barier_a5

Zdroj: SOUL FOR SHOW