Justin Timberlake s najosobnejším videoklipom MIRRORS.

V pondelok 18. marca vydal Justin Timberlake dlhoočakávaný štúdiový album THE 20/20 EXPERIENCE. Titulnou skladbou novinky je Suit & Tie, ktorá už niekoľko týždňov boduje po celom svete. Druhým singlom je Mirrors, ktorého videoklip mal tento premiéru.

Album The 20/20 Experience obsahuje desať skladieb. Ak by sa vám to zdalo málo, verte, že je to len prvý pocit. Na celom albume totiž nájdete len jednu jedinú skladbu, ktorá je kratšia ako 5 minút. Celkovo je na ňom 70 minút skvelej hudby, ktorú recenzisti po celkom svete často hodnotia 10timi bodmi z 10tich. Album produkoval samotný Justin Timberlake spolu so skvelým Timbalandom.

Justin sa na skladbách svojho tretieho albumu podieľal aj autorsky, každá z desiatich skladieb je jeho autorským dielom. Hlavnou témou albumu je láska, sex a tanec vložené do príjemného, kĺzavého popu s premyslenými aranžmánmi. The 20/20 Experience sa teší nielen z kritiky hudobných žurnalistov a profesionálov, ale aj priazni fanúšikov. Titulný singel Suit & Tie sa ešte aj dva mesiace po svojom vydaní pohyboval medzi najpredávanejšími 10timi skladbami v 32 krajinách, druhý singel Mirrors dokonca atakuje popredné priečky v 42 krajinách sveta.

Singel Mirrors sa tento týždeň dočkal premiéry videoklipu. Osemminútová skladba je označovaná za najosobnejšiu Timberlakeovu skladbu v jeho doterajšej hudobnej kariére. Tento hudobný minifilm, ktorý režírovala Floria Sigismondi, začína venovaním Justinovým prarodičom Williamovi a Sadie a nasledujúcich minútach prerozpráva ich spoločný život, od prvých stretnutí, spoločnej dospelosti až do staroby. Videoklip ukrýva nielen krásny príbeh, ale aj odkaz krásneho manželského života, v ktorom podľa svojich vyjadrení sa Justin bude snažiť pokračovať so svojou manželkou Jessicou Biel.

Justin Timberlake si dáva záležať nielen na hudbe, ale aj vizuálnych efektoch. Jeho koncerty sú vždy nielen hudobným zážitkom, ale vždy je aj na čo pozerať. Nie je tomu inak ani pri jeho albumoch. Fotografie a obal The 20/20 Experience fotil prestížny fotograf Tom Munro, ktorý pravidelne spolupracuje s najväčšími svetovými hviezdami a najprestížnejšími magazínmi a časopismi.

Celý album je k dispozícii bezplatne na vypočutie online na Deezeri – https://www.deezer.com/en/album/6406302.

Tracklist The 20/20 Experience:
Pusher Love Girl
Suit & Tie
Don´t Hold The Wall
Strawberry Bubblegum
Tunnel Vision
Spaceship Coupe
That Girl
Let The Groove Get In
Mirrors
Blue Ocean Floor

Zdroj: Sony Music Entertainment