Justin Robertson (UK) sa vracia do Brna!

Všestranný britský umìlec Justin Robertson si zase jednou zahraje v klubu Mersey – a to v sobotu 3.12.2011. Justina jsme mohli u nás slyšet již mnohokrát, např. v klubech Roxy, Fléda a Mersey, nebo na festivalech Rio de Riviera a Hradhouse, nicménì díky jeho širokému stylovému zábìru jsou jeho sety skutečnì pestré a jeden od druhého dosti odlišné.

Justinova kariéra se začala psát na začátku 90. let, kdy se uchytil coby houseový DJ a promotér. Tehdy začala fungovat jeho první rezidentní noc Most Excellent Night v Manchesteru, na níž se pozdìji setkávala řada postav současné taneční scény (Chemical Brothers, Björk…).

Podstatnou kapitolou jeho života je pak pùsobení v kapele Lionrock, která v roce 1997 přispìla k oživení hudebního dìní nejen ve Velké Británii. Kapela zatím vydala dvì alba proplouvající mnoha smìry taneční kultury. Ke kapele se však Robertson již nechce vracet. Nyní se soustřeďuje na DJing, pravidelnì vystupuje v předních evropských klubech i na velkých festivalech. Kromì Lionrock pùsobil Justin také v kapele Thee Earls coby zpìvák. Jeho nejaktuálnìjším projektem však je The Deadstock 33S, který má na svìdomí remixy pro celou řadu hudebních veličin, jmenujme např. Erol Alkan, Boysnoize, In Flagranti a další.

Vstupenky na párty zakoupíte v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Justin Robertson (UK)
support: Javas, Elio
3.12.2011 21:00
Mersey klub, Minská 15, Brno

Justin

Zdroj: Mersey
Pubikoval: Redakcia GREGI.NET