Juraj Zaujec je prostredníctvom internetu na predaj!

Finalista súťaže Hlas Česko Slovenska, Juraj Zaujec, pracuje po jej skončení na plné obrátky. Do rádií sa dostal jeho letný singel s názvom „Jednou ranou“. Pesničku si môžu fanúšikovia stiahnuť prostredníctvom iTunes z internetu. A počas leta si ju aj vypočuť na niektorom z mnohých vystúpení Juraja Zaujeca.

V júli a auguste má naplánovanú takmer dvadsiatku vystúpení. „Sú to predovšetkým festivaly, veľmi sa teším, že sa aj s kapelou predstavím na všetkých štyroch festivaloch Orange Summer Music,“ hovorí Juraj Zaujec.

Zaujec Juraj - portret (Gabriel Kosmaly).jpg

Na festival Dobré Bohunice má pripravenú zase inú lahôdku: „Spolu s gitaristom Michalom Bugalom zahráme moje a niektoré prevzaté pesničky v úplne inej podobe, ako sú fanúšikovia zvyknutí. Už sme takto vo dvojici niekoľko vystúpení odohrali, odozvy publika boli skvelé,“ pochvaľuje si spevák.

Fanúšikovia môžu počas júla a augusta vidieť a počuť Juraja Zaujeca nielen na Domaši, Ružinej, Duchonke či Oravskej priehrade, ale aj v Kežmarku, Jaslovských Bohuniciach, Frýdlante nad Ostravicí i vo Veľkej Lomnici. „18. augusta zahrám na Dni otvorených dverí TV Markíza v Záhorskej Bystrici,“ informuje Juraj Zaujec.

Juraj Zaujec - mail foto.jpg

Všetky aktuálne termíny vystúpení nájdu Jurajovi priaznivci na jeho stránke www.JurajZaujec.sk.

Zdroj: manažment Juraja Zaujeca.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET