Junior a Marcel vzdali poctu skupine HEX.

Fanúšikovia skupiny HEX sa už onedlho dočkajú knihy o kapele s názvom Všetko najlepšie, ktorej súčasťou bude výberovka najväčších hitov doplnená o bonusové CD s cover verziami hexáckych skladieb od blízkych kapiel a interpretov.

Svoju vlastnú poctu sa im rozhodli vzdať aj Junior s Marcelom. Naspievali skladbu V piatok podvečer a spolu s chalanmi z Hexu natočili aj videoklip. Klip je natočený v štýle talentovej súťaže. Členovia skupiny Hex účinkujú ako komisia a Junior s Marcelom predstavujú uchádzačov na konkurze. Na jednej strane jemne unudená porota v ich vynovenom imidže – v oblekoch šitých na mieru a na strane druhej, mierne strémovaná hudobná dvojica, ktorá sa o priazeň poroty uchádza v troch outfitoch. Postupne sa predvedú v štýle country, rocku a napokon v štýle 60-tych rokov. To, či pred porotou obstoja, sa dozviete v samotnom klipe.

„Veľmi nás teší, že sa nám podarilo zrealizovať takúto poctu jednej z najlegendárnejších slovenských skupín, s ktorou sme vyrastali. O to viac, že chlapci sú naši dlhoroční, veľmi dobrí kamaráti. A konečne videli, ako ich vidíme my,“ tešia sa zo spolupráce Junior a Marcel.

Vzájomné priateľstvo potvrdil za Hex aj Yxo: „Chalanov máme veľmi radi. Sú perfektní a milujeme ich priateľskou láskou. Každé stretnutie s nimi nám vyvoláva úsmev na tvárach“.

Videoklip sa natáčal v DK Lúky. Režisérom a kameramanom v jednej osobe bol Michal KUNES Kováč, ktorý má na konte, okrem iného, aj klipy Tiny či Rytmusa. O jedinečný styling sa postarala Ivona Kyselicová.

Zdroj: Fun Rádio