Jún v Klube Dole zakončí Shelter s maďarským DJom Slankim.

Eklektický večer Shelter ponúkne aj v júni hudobné chuťovky z beatovej scény, nielen tej domácej, ale aj zahraničnej. Zmes hip hopu, slow jam a new school r&b prinesie v sobotu 28. júna do Klubu Dole maďarský DJ Slanki. Domáce farby budú hájiť Biomat, Emile a rezident Stratasoul.

“Do klubu prídem s najčerstvejším výberom hip hopu, neo soulu, r&b, future beats and juke tracks z celého sveta. K tomu pridám nejaký house a ďalšie veci, ktorá sa mi momentálne páčia. Naozaj chcem, aby si ľudia dobre zatancovali a dúfam, že každý sa bude mať na Sheltri dobre,” odkazuje DJ Slanki, ktorého vystúpenie na konci júna v Bratislave bude slovenskou premiérou.

Slanki (HU) je DJ z Budapešti, ktorý nás pohostí svojou vycibrenou zmesou hip hopu, slow jam a new school r&b. Slanki k nám prinesie atmosféru klubov maďarskej metropoly, kde okrem hrania pravidelne organizuje klubovú noc Easy Lovin. Že sa máme na to tešiť dokazuje aj jeho posledný mix:https://soundcloud.com/slanki/organic-grooves-04

Biomat – DJ, producent a turntablista, ktorého hudobný vkus formoval hiphop 90. rokov, Ninja Tune downtempo, fm4 a Soulseek, neskôr pribudol dubstep, grime a UK garage. Ako producent sa blysol debutovým albumom s pohľadnicou Montáž na labeli ajlávmjuzik.

Emile z producentsko-DJského dua Emonoizboyz sa v Klube Dole predstaví so svojim setom prvýkrát. Emile má v hudbe rád, keď sa smery elektronickej hudby prekrývajú a stávajú sa z nich, ako hovorí, bastardi. V tomto duchu sa nesie aj jeho tvorba, raz príde s klasickými samplovanými beatmi, inokedy s niečím, čo má prapôvod až niekde v juke. Okrem Emonoizboyz stojí aj za hudbou pre Prezidenta Lourajdra, s ktorým vydal EP Inaugurácia.

Stratasoul je DJ a producent, ktorý vytvára vlastné tracky a DJ sety, ktoré čerpajú z hiphopu, soulu, house a subbassových žánrov. Vlani vydal svoje debutové EP Luvly Isles. V rámci Radio Head Award 2012 získal nomináciu v sekcii Hip Hop / Rap / RnB. Jeho produkcie a remixy sa objavili na viacerých albumoch, najnovšie na albume Galapágy od BoyBandu.

Shelter
28. 6. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/645944438821501

PLAGAT_Shelter_jun_2014

Zdroj: klub Dole