Julian Marley, Skindred a ďalší na Mighty Sounds 2016.

Festival Mighty Sounds potěšil milovníky klasického reggae oznámením, že do Tábora přijede Julian Marley, syn jamajské legendy. Nejnověji pořadatelé přidali na seznam vystupujících 12. ročníku, který proběhne 22. – 24. července 2016, také kapely Skindred nebo Being As An Ocean. Poprvé v historii byla vyprodána nejen první, ale i druhá vlna předprodeje vstupenek.

Festival už na konci roku naznačil, že 12. ročník žánrového festivalu, který nemá v České republice obdoby, bude velmi kvalitně obsazen. K ceněným interpretům jako jsou Irie Révoltés, The CasualtiesPerkele nebo The Locos nyní přibyla další velká jména. Po Ky-Mani Marleym do Tábora na Čápův dvůr letos v červenci přijede další syn velikána reggae, Julian Marley & Uprising. Stále početnější fanouškovskou základnu potěší návrat šílených metal-reggae-punkových Skindred, kteří představí své nové album Volume. K post-hardcorové špičce patří kalifornští Being As An Ocean, kteří v loňském roce vydali skvělou eponymní desku.

Že je letos line-up atraktivní pro domácí i zahraniční fanoušky, potvrzuje i fakt, že poprvé v historii byla vyprodána nejen první, ale i druhá vlna předprodeje vstupenek. V tuto chvíli je možné lístek na Mighty Sounds 2016 dostat nejlevněji ve vybraných kamenných obchodech za 1190,- Kč nebo na webu festivalu či v síti GoOut za 1250,- Kč. Veškeré informace o dalších jménech v line-upu i o předprodeji vstupenek jsou k nalezení na https://www.mightysounds.cz/ .

*MIGHTY SOUNDS vol. 12*
22 – 24. července 2016
Tábor, letiště Čápův dvůr

To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly

https://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds

Zdroj: Mighty Sounds