Juggling day 1 a Orient Express tancovačka v Batelieri!

Posledná októbrová sobota v Batelieri, v priestore pre alternatívnu kultúru na Továrenskej ulici sa bude niesť v znamení žonglovania, temperamentných balkánskych rytmov, elektro swingu a worlmusic.

V sobotu 29.10. o 16.00 sa v novej časti Batelieru spustí žonglérska smršť s názvom Juggling day 1, ktorá bude pravidelnou súčasťou mesačného programu. Workshopy pod vedením žonglérskeho zoskupenia UTZ – Let Them Fly sú určené pre začiatočníkov ale aj pokročilých žonglérov, dospelých aj deti. Návštevníci si budú môcť vyskúšať široké spektrum “žonglovátok“ – hula hoopy, palice, poi, žonglérske loptičky.

Okrem voľného žonglovania a workshopov vás čaká príjemné posedenie v novej kaviarni Batelieru , premietanie inšpirujúcich žonglérskych videí a obchod so žonglérskym náradím.

Po 21 hodine sa žonglovať a tancovať bude na parkete pod hudobnou taktovkou pražského DJ Medisa, ktorý po siedmych rokoch pôsobenia na českej dnb scéne a koketovaním s hip-hopom, reggae, dubom a dubstepom presedlal na elektroswing a world music.

Už tradične akciu podporia aj slovenskí rezidenční DJs Orient Expressu; Bordello a Lenin Krevic.

BJD1
Orient

Zdroj: Batelier
Publikoval: Redakcia GREGI.NET