Juanes vydá v marci ďalší štúdiový album!

Kolumbijský spevák Juanes sa po viac než troch rokoch vracia s novým štúdiovým albumom. Už 11.marca sa na trhu objaví jeho nový album nazvaný “Loco De Amor“.

Juan Esteban Aristizábal Vásquez aka Juanes je jedným z najúspešnejších španielskych spievajúcich interprétov. Doposiaľ predal viac než 15 miliónov albumov a hitparádami sa prehnalo hneď niekoľko jeho veľkých hitov. Aj v našich rádiách tento 41 ročný umelec zabodoval, a to napríklad hitom “La Camisa Negra“ alebo duetom s Nelly Furtado “Te Busqué“

Na novom albume “Loco De Amor“ sa Juanes opätovne vracia v skvelej forme. Jeho v poradí už šiesty album produkoval Steve Lillywhite, ktorý bol v minulosti podpísaný pod úspešnými albumami takých ikon, akými sú U2, The Killers alebo The Rolling Stones. Album bude v základnej verzii obsahovať jedenásť pesničiek a náročnejší fanúšikovia určite siahnu po deluxe verzii, ktorá bude obsahovať o dve pesničky naviac.

Photo_Juanes_2

Novinka “Loco De Amor“ Juanesa určite vráti na hudobné výslnie, na ktorom sa vyhrieva už od roku 2000, kedy vydal svoj debut  “Fijate Bien“. Úspech albumu predpovedá aj pozitívna reakcia na pilotný singel celého albumu, skladbu s názvom  “La Luz“.

Juanes sa môže pochváliť okrem miliónov predaných albumov, vypredaných turné a desiatok hitov aj veľkým množstvom prestížnych ocenení. Je držiteľom dvoch prestížnych cien Grammy a celkom 19 latinských cien Grammy. Zároveň sa hneď s 8 svojimi hitmi dostal až na 1.priečku hitparády Billboard’s “Hot Latin Songs“

Juanes - Loco De Amor_cover

Juanes sa vracia na výslnie s novým albumom. Už 11.marca vyjde pod hlavičkou labelu Universal Music jeho ďalší štúdiový album deska “Loco De Amor“!

https://www.juanes.net
https://www.facebook.com/Juanes

Zdroj: Universal Music s.r.o.