JOZEFOVEKONE, pocta zosnulému bubeníkovi Vladislavovi Medárovi.

Nový videoklip a skladba s názvom „POSLEDNÝ ÚDER“ je venovaná ich prvému bubeníkovi Vladislavovi Medárovi (Vladky), ktorý ich nečakane opustil 01.07.2019 vo veku 45 rokov. Kapela sa touto skladbou a videoklipom lúči so svojím kamarátom, bubeníkom a človekom s úžasnou charizmou.

Líder skupiny JOZEFOVEKONE Pavol Kováč: „Bolo to neskutočne ťažké prísť o takéhoto skvelého človeka a bubeníka, ktorý bol s nami od začiatku, prežívali sme sním úžasné vystúpenia a veľa zábavy“.

Po tejto smutnej udalosti s podporou Vladislavovej rodiny a fanúšikov sa skupina rozhodla pokračovať ďalej a začali hľadať nového bubeníka. Našli bubeníka Marcela Majbíka, ktorý vniesol do skupiny novú energiu a chuť pokračovať.

Pavol Kováč: „Mali sme neskutočné šťastie že sme našli ďalšiu spriaznenú dušu a skvelého bubeníka, nestáva sa to často a nie tak skoro po takejto smutnej udalosti a za to sme nesmierne vďačný. Hneď na prvej skúške s Marcelom sme vedeli že už nemusíme nikoho hľadať, je skrátka naša krvná skupina“

Marcel sa objavuje už aj v novom videoklipe, ktorý je venovaný Vladkymu.

Marcel: „Mám obrovský rešpekt a pokoru, škoda že som ho nemohol spoznať osobne“

Videoklip bol natočený v známom Bratislavskom Flame music bare. Videoklip režíroval a natočil Martin Mesároš, gitarista JOZEFOVEKONE. Text a hudbu spravil Pavol Kováč spoločne s Martinom Mesárošom.

Skupina JOZEFOVEKONE vznikla v roku 2016 hrajúca svoje autorské skladby a svojimi energickými vystúpeniami zabáva Slovenské, České a Poľské publikum. Členovia sú: Pavol Kováč – spev,gitara, Kamil Eddy Krivosudský – basgitara, vocal, Viktor Čičaj – klávesy, vocal, Martin Mesároš – gitara, Marcel Majbík – bicie nástroje.

„Vladky, nezabudneme…“

Zdroj: TS