John Newman vydáva svoj druhý album Revolve!

Britský spevák John Newman je naspäť! Takmer dva roky po vydaní mimoriadne úspešného debutového albumu Tribute sa vracia so svojím druhým štúdiovým albumom Revolve!

John Newman, ktorý sa preslávil hitmi ako Love Me Again, Losing Sleep či Out Of My Head, svoju novinku nahrával striedavo v Miami, Los Angeles a Londýne. Aby mal na skladanie a písanie nových piesní kľud a najmä inšpiráciu, odsťahoval sa minulý rok spolu so svojím najlepším kamarátom do LA. Hneď po príchode sa však obaja autom vydali na cestu do Arizony, pár dní pobudli v čudnom meste Flagstaff, párkrát sa  poriadne opili a zašli si aj do Grand Canyonu. Všetky tieto nové zážitky Johnovi natoľko otvorili myseľ a dodali mu potrebnú inšpiráciu tak, že po návrate do LA mohol pokojne začať písať nové piesne…

JOHN NEWMAN_Photo_Revolve_2_web

Pre nahrávanie nového albumu si John zvolil tiež nový koncept, ktorý mu poradil jeho kamarát Calvin Harris – vždy pracoval len na jednej piesni a nezačal s ďalšou, dokiaľ nebol s výsledkom tej predošlej stopercentne spokojný. „Mojím snom je, aby ‘Revolve‘ bol ako jeden smeč za druhým,“ hovorí Newman, ktorý sa netají tým, že je pyšný aké piesne dokázal na svoj nový album zložiť. „Už sa nemôžem dočkať až nové songy zahrám naživo. Až ma uvidíte na pódiu uvidíte aj, ako veľmi tie pesničky milujem a ako zbožňujem vystupovať,“ dodáva k novému albumu John.

Nový album Revolve, ktorý producentsky zastrešil napríklad aj Greg Kurstin, sa na trhu objaví samozrejme nielen digitálne, ale aj na vinyle a dvoch formátoch CD. Základná verzia bude obsahovať jedenásť piesní, medzi ktorými samozrejme nechýba pilotný singel Come And Get It, ktorý spevák predstavil začiatkom leta a tiež ešte horúca novinka Tiring Game, ktorú Newman uviedol do rádií len pred pár týždňami. Deluxe verzia ponúkne tri bonusové skladby navyše, a to vrátane hitu Blame, ktorý s Newmanom nahral už spomínaný Calvin Harris.

John Newman albumom Revolve potvrdzuje svoj obrovský talent písať nadčasové piesne plné energie, emócií, ako aj veľmi originálnych nápadov. Jeho novinka je tak právom jedným z najočakávanejších titulov tejto jesene!

https://johnnewman.co.uk
https://www.facebook.com/johnnewmanmusic

JOHN NEWMAN_Cover_Revolve_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.