Jim Jefferies si nebere servítky. Australský stand-up komik se poprvé předství v Praze.

Jeden z nejpopulárnějších a nejrespektovanějších stand-up komiků své generace Jim Jefferies přijede poprvé do Prahy. Díky svým provokativním vystoupením byl oceněn jako jeden z pěti nejlepších komiků, kteří se svým stand-upem objíždí celý svět. V Kongresovém centru představí 9. prosince 2019 aktuální vystoupení The Night Talker Tour. Vstupenky budou v prodeji od 7. června na webu fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Začátkem roku odstartoval Jefferies už třetí sérii vlastního televizního pořadu na stanici Comedy Central. Kromě obliby u fanoušků zabodoval i u kritiky a získal nominaci v amerických autorských cenách WGA. Pro svou pravidelnou večerní show sbírá inspiraci po celém světě, kde mapuje ty nejkontroverznější témata. Pravidelně také vydává vlastní podcastovou sérii. Tu uvádí společně s moderátorem a hercem Forrestem Shawem. Podcast se věnuje rozhovorům a diskuzím s nejrůznějšími hosty na politická témata, která se moderátoři nebojí podrobně rozebrat. 

V loňském roce si Jefferies přichystal již třetí speciál pro Netfix s názvem This Is Me Now. Show se odehrává v londýnském sále Eventim Apollo a rozebírá, jaké to je být single otcem i Jefferiesova nejpodivnější odehraná vystoupení. Navázal tak na předešlý ikonický stand-up Bare, ve kterém řeší problematiku držení zbraní ve Spojených státech. Kromě toho si také zahrál ve filmech Punching Henry nebo Killing Hasselhoff a pro americkou stanici FX produkoval dvě série sitcomu Legit. 

Zdroj: TS