Jesenný diel Hip Hop 4Ever! ako otváračka nového klubu!

Podzimní díl legendární akce HIP HOP 4EVER! se uskuteční v pátek 19. října 2012 a samotná akce bude velkou slavnostní otvíračkou zbrusu nového klubu!

Ten se bude jmenovat New Imperium Music Club a 19. října 2012 otevře své brány na adrese Náměstí Benedikta Rejta 2300 v Lounech. Jedná se o zrekonstruované prostory bývalého Yorku a start této velkolepé otvíračky bude úderem 21:00 a pojede se jako vždy do prvních ranních vlaků/busů.

Při sestavování programu tohoto speciálního dílu HIP HOP 4EVER jsme vycházeli z vašich přání a proto do Loun 19. října 2012 přivezeme nejčastěji skloňované jména, která ještě na HH4 doposud nebyla – slovenské maséry Gramo Rokkaz (Separ, Decko, DJ Miko) a Strapo + DJ Spinhandz (SK). Ano, lídři GR v Lounech na podzimním díle HIP HOP 4EVER a aby toho nebylo málo, tak i legendární freestylovej král a hlavně velmi kvalitní rapper Strapo se svou aktuální deskou 23. Tuhle sestavu ze Slovenska si rozhodně nenech ujít, protože jejich živé shows patří k tomu nejlepšímu! Supportem v line upu bude tentokrát domácí Abde + ostravský Deno s krásnou zpěvačkou Sharlotou. Pojedem s nimi všichni párty až do rána!

Opět tě bude čekat legendární freestyle battle, který se stal již neodmyslitelnou součástí lounských akcí. Hodnotné ceny za 15.000,- Kč a luxusní zlatej pohár čekají možná právě na tebe nebo tvého fellu z nejbru, stačí mít skillz a přihlásit se na místě u moderátora akce v čase 21:00-22:00.

Za gramofony se tu noc vystřídají DJ Miko (Gramo Rokkaz, SK), DJ Spinhandz (SK), DJ Kwé (Radost FX Praha), DJ Saybon (Black Dynasty Praha) a DJ Seven (Kadaň). Celou akci bude tradičně moderovat Pan Radu (Óčko TV) a o zpestření programu se opět postarají loňský mistři české a slovenské republiky v breakdance Pentifull Crew (www.pentifull.cz). Projekce v klubu připraví VJ Martin (Praha).

To bylo ve stručnosti představení programu podzimního dílu HH4EVER, který proběhne v pátek 19.10.2012 ve zbrusu novém lounském klubu New Imperium. Start slavnostní otvíračky nového klubu úderem 21:00, vstup klasicky za 150 a akce je bez věkového omezení. Prvních 100 nácliletých příchozích obdrží zdarma welcome drink Gambrinus 11° Excelent. Více informací nalezneš průběžně na www.hip-hop.cz a oficiálním facebook profilu www.facebook.com/kwehiphop4ever

V závěru bychom rádi poslali poděkování našim partnerům, bez kterých bychom nemohli podzimní díl akce HIP HOP 4EVER uskutečnit. Specielně díky pro: Red Bull, Casio G-Shock, ČEZ, got2b, Queens Hip Hop Shop, Dotz, Gambrinus 11° Excelent, Styx a Skateshop.cz.

Už plánuj výlet se svou partou! Vidíme se všichni 19. října 2012 v Lounech na mostr otvíračce nového klubu!

Potvrď svou účast zde: https://www.facebook.com/events/426992670692526

Zdroj: 360 Production