Jerguš Oravec si zahral s priateľmi na palube!

V jednom z bratislavských hudobných obchodov sa v utorok 21.júna konala príjemná jam session, na ktorej si zahral aj Jerguš Oravec so svojimi priateľmi Ervínom Olanom (basgitara) a Emilom Frátrikom (bicie). Na akcii za zišli nielen hudobní fajnšmekri, ale aj fanúšikovia tohto mladého a talentovaného umelca, medzi ktorými sa objavil aj basgitaristaViktor Hidvéghy, či Erich Siegel – bývalý člen skupiny Team.

Jerguš Oravec

Skladby v prevedení JO3 boli nezabudnuteľným zážitkom vďaka perfektne prevedeným sólam Jerguša Oravca a atmosfére, ktorú vytvorili všetci prítomní. Ako predkapela sa predstavilo gitarové duo v zložení Rasťo Rigo a Miloš Bodiš. Po skončení koncertu JO3 bolo pódium k dispozícii aj ostatným hudobníkom. Vstup na toto podujatie bol voľný a zábava trvala do neskorých večerných hodín.

Jerguš Oravec

„Je pre nás veľmi dôležité podporovať mladých umelcov a šíriť osvetu o kvalitnej hudbe. Tlak mainstreamu je veľmi silný a mi máme ambíciu aj takýmto spôsobom vplývať najmä na mladých ľudí.“ komentoval podujatie Robert Hubek, majiteľ hudobného obchodu.

Jerguš Oravec

Zdroj: ARTE, o.z.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET