Jednoduché a klasické modely topánok, ktoré sa oplatí mať v šatníku na zimu

Jeseň a zima sú obdobím, kedy sa výberu správnej obuvi venuje osobitná pozornosť. Hlavne v zime je dôležitý nielen jej vzhľad, ale aj funkčnosť. Predstavujeme osvedčené a klasické modely topánok, ktoré budú ideálne na zimu.

Dámske vysoké čižmy

Veľmi vysoké dámske čižmy sú v móde už niekoľko sezón a nič nenasvedčuje tomu, že sa to čoskoro zmení. Veľmi vysoké čižmy sú mimoriadne obľúbené vďaka tomu, že ide o nadčasové a univerzálne topánky zvýrazňujúce tvar nôh. Vôbec nemusia mať vysoký podpätok – rovnako módne sú modely s rovnou podrážkou. V tejto sezóne sa na prehliadkových mólach objavili veľmi vysoké čižmy od najväčších svetových dizajnérov, ktorí udávajú trendy obuvi. Je to model topánok, pre ktoré by si každá žena mala nájsť miesto vo svojom šatníku.

Klasické dámske členkové čižmy

Mohlo by sa zdať, že dámske členkové topánky sú obuvou, ktorá najlepšie funguje v jesennom období. Na trhu je však dostatok silne oteplených modelov, ktoré zahrejú aj v tých najchladnejších dňoch. Dámske čižmy sú nadčasová a univerzálna obuv, ktorá nikdy nevyjde z módy. Dajú sa kombinovať rovnako so šatami, ako aj s biznis outfitom či každodennými štylizáciami. Najlepšou voľbou budú oteplené členkové čižmy z prírodnej kože, ktoré budú pri správnej starostlivosti vyzerať ešte veľa sezón ako nové. Bez významu nie je ani hrubá podrážka, ktorá izoluje chodidlá od zeme, čo je obzvlášť dôležité v zime.

Kvalitné dámske zimné topánky nájdete na https://wojas.sk/topanky-damske-clenkove-topanky.

Snehule – ideálna voľba na zimu

Ženy, ktoré si v zime obúvajú snehule, sa nemusia báť nízkych teplôt. Všetko preto, že sú to topánky, ktoré budú dobre fungovať aj v najchladnejších dňoch a ochránia Vaše nohy nielen pred nízkymi teplotami, ale aj vlhkosťou. Teplé snehule vyberajú najväčšie svetové trendsettérky, ktoré ich tvrdošijne presadzujú už niekoľko sezón. Klasické snehule možno pokojne považovať za najteplejšie zimné topánky pre ženy. Vo vnútri sú oteplené vrstvou prírodnej vlny, ktorá je nielen zdravá pre pokožku nôh, ale poskytuje aj patričnú úroveň tepelného komfortu. Vďaka tomu, že majú snehule pomerne široký zvršok, môžete si ľahko obuť hrubé ponožky a stále sa cítiť veľmi pohodlne.

Turistické topánky – dobrá voľba pre dámy?

Ženy, ktoré v zime preferujú pohodlie, môžu zvoliť klasické turistické topánky. Ide o pomerne masívne a ťažké topánky, výrazne vrúbkovaná podošva poskytuje priľnavosť a stabilitu aj na klzkých, zľadovatených chodníkoch. Turistické topánky sú topánky, ktoré sa zdajú byť prevažne pánskou obuvou, no na trhu sú aj dámske verzie. Turistické topánky je možné kombinovať s každodenným oblečením alebo naopak so slávnostnými šatami.

Ak to zhrnieme, výber dámskych zimných topánok je naozaj široký a pestrý, takže pri ich kúpe treba dbať nielen na aktuálne trendy, ale aj na vlastné preferencie.

Zdroj: PR