Jediný koncert kapely Kryštof na slovensku v roku 2024 bude na CIBULA FESTe!

Organizátorom najväčšieho česko-slovenského open air festivalu CIBULA FEST sa podaril skutočný husársky kúsok. Podarilo sa im dotiahnuť headlinera, ktorý v budúcom roku na Slovensku nikde inde nevystúpi. V pohraničnom pásme na letisku v Holíči tak v piatok 19. júla 2024 odohrá svoj jediný slovenský koncert kapela Kryštof s frontmanom Richardom Krajčom.

Čerstvý bronzový Český slávik 2023 plánuje v budúcom roku vystúpiť len na pár festivaloch v Česku a na jedinom festivale na Slovensku, na CIBULA FESTe. Zároveň neplánuje pod Tatrami žiaden ďalší koncert, a tak bude toto vystúpenie jediné, kde Richarda Krajča a spol. budú môcť fanúšikovia vidieť, ak nebudú chcieť vycestovať do Česka. „Kryštof v roku 2024 odohrá niekoľko vybraných festivalov a CIBULA FEST je jedným z nich. Ako je u kapely zvykom, dovezie špeciálnu scénu, efekty, koncert plný hitov s aktuálnou novinkou Život je krásný. Tá sa stala pilotnou piesňou k filmu Gump: Sme dvojka, kde sa Richard Krajčo ujal hlavnej úlohy,“ prezradil Honza Lippert z manažmentu kapely. 

Kapela Kryštof vystúpila na holíčskom festivale už dvakrát, najskôr v roku 2013 a naposledy v roku 2019. „14 rokov sme sa snažili priniesť na Záhorie to najlepšie, čo slovenská a česká hudobná scéna ponúka. Uplynulý veľmi úspešný ročník jasne dokázal, že patríme medzi tie najväčšie festivaly, aké sa u nás organizujú. To, že sa kapela Kryštof rozhodla absolvovať jediný koncert v roku 2024 na Slovensku práve u nás je toho dôkazom a my sme radi, že jednou z hlavných hviezd 15. ročníka bude aj táto kapela,“ prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Už pred mesiacom festival ohlásil prvé veľké mená a kapela okolo Richarda Krajča bude ďalšou do silného hudobného programu. V Holíči tak okrem nich vystúpi aj hitmaker Michal David, Hex, strieborný Český slávik Mirai, stále populárnejší pesničkár Pokáč, akustický fenomén Jelen či slovenský Aviici Mark Dann. To však nie je všetko. Do začiatku festivalu organizátori oznámia ďalších minimálne 5 silných interpretov. „Čaká nás jubilejný 15. ročník, preto ho chceme urobiť výnimočným. Naši návštevníci sú zvyknutí na veľkú hudobnú kvalitu. V pláne je ešte niekoľko prekvapení, preto odporúčame všetkým nečakať s kúpou vstupenky na poslednú chvíľu, ale využiť možnosť získať ich čo najvýhodnejšie v predstihu,“ dodal Chrenka.

Od 1. decembra sa do predaja dostáva limitovaná Vianočná edícia trojdňových vstupeniek a do predaja sa dostane len 1000 kusov za 69 €. Táto cena bude platiť do vypredania. 

Vstupenky za špeciálnu cenu je možné kúpiť v sieti Predpredaj.sk. Viac info na www.cibulafest.eu.

Zdroj: TS