Jedinečná udalosť v Riverside clube!

Originálny a úspešný Michaela Woodsa (UK) navštívi náš Riverside club. Jeho hudobná produkcia je zameraná na progresívny a tech-house štýl.

Spolupracoval vo vlastnom štúdiu aj s osobnosťami ako Ne-Yo & Shakira.

Predchádzajúce úspechy patrí jeho debutový singel „Warrior“, vydanú v roku 2000 a kriticky oslavovaný remix Energy 52 v „Café del Mar“. Michael Woods je známy ako priekopník individuálneho zvuku vo forme elektronickej hudby – „hands-in-the-air rush-inducing drops“.

Okrem hlavného prúdu umelci ako Lady Gaga, P Diddy, Calvin Harris, Kylie, La Roux a Ginuwine ft Timbaland & Missy Elliot – títo všetci si prepožičali jeho nenásytné remixovacie schopnosti, takže jeho štúdio bolo zriedka prázdne.

Michal si nedávno zabezpečil číslo 1 v britských hitparádach po dobu dvoch po sebe nasledujúcich týždňov s jeho produkciou napríklad ako “Changed The Way You Kissed Me”.

Ako známy DJ hrá po celom svete všade: z Austrálie do Ázie -do Európy – do USA. Stále rastúci zoznam úspechov sa miesi s jeho úspechom rezidenta pre jednu z tanečnej hudby najväčších super-značiek: “Ministry of Sound“, čo sa stáva ďalším míľnikom v jeho kariére.

Všetko nasvedčuje stále rastúcej popularite Michaela Woodsa, tak ako vždy dobré prijatie jeho fanúšikmi, či navštevovanie vždy špičkových klubov. Je jasné, že jeho kreativita nepozná medzí a každé ďalšie dosiahnutie je len ďalšia kapitola príbehu hudobných znakov.

www.michaelwoods.co.uk
www.facebook.com/michaelwoodsonline
www.soundcloud.com/michaelwoods
www.twitter.com/michael_woods

Takže všetci sa vidíme dňa 14.09.2013 o 21:00 v Riverside clube ! Pozvite známych a zarezervujte si volný večer na tento dátum !

2013-09-13_Michael_Woods

Zdroj: Riverside club