Jedinečná oslava – Jozef Oklamčák oslávil narodeniny v zábavnom parku Šmolkovia, cítil sa ako Tatko Šmolko!

Zábavný park Šmolkovia Magický svet zažil veľké prekvapenie! V Šmolkovskej dedinke v bratislavskom Sport Mall oslávil narodeniny zakladateľ MISS Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák. Zablahoželať mu prišla rodina aj priatelia – syn Roman, herečka Milena Minichová aj módny tvorca Jozef Grondžák! Od organizátorov Šmolkovskej výstavy dostal darček – veľký balón Tatka Šmolka!

Roztomilé modré rozprávkové postavičky bavia deti aj dospelých už 65 rokov. Jedným z veľkých fanúšikov je slovenský krasológ, zakladateľ MISS Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, ktorý sa v detskom zábavnom parku rozhodol osláviť narodeniny! Hneď pri vstupe ho organizátori privítali s veľkým balónom Tatka Šmolka.

„Mal som niekoľko možností, ako osláviť moje narodeniny. Povedal som si, že kde inde je lepšie ako medzi Šmolkami, vrátiť sa do detských čias spolu s kamarátmi a rodinou. Ale prezradím, že ja som Šmolkov miloval od mladosti, je to moja najobľúbenejšia rozprávka. Bol som aj na otvorení parku a veľmi sa z toho teším, je tu skvelá atmosféra,“ tešil sa oslávenec Jozef Oklamčák.

Oslávencovi prišla zablahoželať rodina aj priatelia. Nechýbal najstarší syn Roman, ktorý mu daroval všetko v jeho obľúbenej červenej farbe.  

„Otca sa vždy na narodeniny snažíme potešiť drobnosťami zásadne v červenej farbe, ktorú tak zbožňuje. Môj otec ma inšpiruje v tom, aký má „drive“. Má neuveriteľnú energiu, oproti ľuďom v jeho veku. Iní už len sedia niekde na pohovke a sledujú v televízii športové zápasy,“ chválil otca Roman Oklamčák.

Jedinečnú príležitosť zažiť Šmolkov naživo a dokonca vojsť do ich hubových domčekov si nenechala ujsť herečka Milena Minichová, ktorá oslávenca prekvapila špeciálnym darčekom.

„Poznáme sa s Jožkom už desať rokov, ale na jeho akcie  som začala chodiť až posledný rok. Na narodeniny mám pre neho dobrú fľašu. A ešte veľké prekvapenie. On mi totiž pripomína Tatka Šmolka, tak mám pre neho kostým Tatka Šmolka aj s tou typickou čapicou. Keď bude niekedy potrebovať pre vnúčatá alebo len tak pre zábavu, tak si to môže obliecť,“ smiala sa herečka Milena Minichová.

Šmolkov v nadživotnej veľkosti, park plný zábavy, pohybových a interaktívnych atrakcií, zakončený virtuálnou realitou si už niekoľkokrát užil aj módny tvorca Jozef Grondžák.  

„Oslavovať v zábavnom detskom parku Šmolkovia bol super nápad. Šmolkovia nás totiž omladia. Jožkovi kedysi veštkyňa predpovedala, že sa dožije 138 rokov a on povedal, že so sebou bude ťahať takých ľudí, ktorých má rád. Tak sa teším, že ma má rád, dožijem sa veľa rokov,“ s úsmevom prezradil Jozef Grondžák z Lombardi Fashion House.

Šmolkovia – Magický svet prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Poslaním celého parku je inšpirovať deti k ochrane životného prostredia. Organizátor pripravil  vzdelávací program pre školské triedy. Deti sa zábavnou formou dozvedia o dôležitosti ochrany prírody, klimatickej zmene, ale aj podrobnosti o živote v našom lese.

Vstupenky na Šmolkovia Magický svet si môžete kúpiť v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky informácie  a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk

TS – NK Factory
Foto – Maroš Bednár