Jedinečná a v súčasnosti najväčšia open air akcia MONSTER MEETING ovládne v roku 2024 československú hudobnú scénu!

MONSTER MEETING sa vracia v plnej sile naplniť monštrózne očakávania! Môžete sa tešiť na kontinuálnu koncertnú show dvoch headlinerov, kapiel DYMYTRY a TRAKTOR, podporenú špeciálnymi hosťami!

V roku 2020 a neplánovane aj 2021 vtrhol na českú hudobnú scénu unikátny koncertný projekt MONSTER MEETING. Naprieč domácími halami a desiatkami open air odohrali exkluzívny spoločný koncert dve obľúbené rockové kapely, na veľkom pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou. Išlo o najväčšie turné v dobe ovplyvnenej covidovými reštrikciami nielen v ČR, ale aj vo svete. Hlavnej úlohy sa v prvom a druhom ročníku ujala kombinácia populárnych interpretov Dymytry a Traktor.

A 3. ročník Monster Meeting sa v roku 2024 vracia aj na Slovensko! Úspešné české kapely Dymytry a Traktor odohrajú v troch slovenských mestách pre fanúšikov rocku a metalu špeciálny spoločný koncert na veľkom pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou.

Na Mega Monster Meeting v Žiline v rámci festivalu Topfest, Monster Meeting na Amfiteátri v Banskej Bystrici a v areáli Zelená Voda v Novom Meste nad Váhom, chystajú obaja českí headlineri pre svojich verných fanúšikov množstvo koncertných aj nekoncertných prekvapení.

Môžete sa tešiť na dva plnohodnotné sety, spolu so špeciálnymi hosťami Heľenine Oči a Bijouterrier a hlavne unikátny hudobný zážitok, ktorý sa odohrá iba v rámci tohto turné. Bude to veľké, bude to exkluzívne, bude to monštruózne!

Vstupenky v sieti Predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/monster-meeting-2024/

Zdroj: ZL Production