Jeden z najbezpečnejších videoklipov súčasnosti: Robert Burian – You Should Already Know.

Umelci stále hľadajú čo najbezpečnejšie cesty, ako dostať svoju tvorbu k fanúšikom, divákom a poslucháčom. „Živý“ kontakt tvárou v tvár, emócie, ktoré sa skrývajú pod rúškom alebo pred obrazovkou a za kamerou je absolútne nenahraditeľný. A zaujať je stále náročnejšie. Na jeseň minulého roka prešlo štúdio, v ktorom produkuje Robert Burian svoje skladby prestavbou a dnes, vďaka skladbe You Should Already Know, sa na neho môžeme pozrieť netradičným – animovaným pohľadom.

„S Petrom Balentom aka Cesar sa poznáme roky a on stojí za všetkými videoklipmi, ktoré v posledných rokoch prezentujem. Je veľmi talentovaný a keď som videl, ako do detailov prepracoval 3D animovanú verziu mňa samého v mojom štúdiu, tak som bol úplne šokovaný a príjemne potešený. Ešte aj lávovú lampu tam umiestnil presne na mieste, kde ju naozaj mám,“ povedal Robert Burian. Singel You Should Already Know vychádza opäť vo švajčiarskom vydavateľstve Enormous Tunes.

Rok 2021 odštartoval teda Robert Burian v novom štúdiu a s novým záväzkom – vydať minimálne dvojnásobok skladieb ako v minulom roku. „Minulý rok som plánoval vydať každý mesiac jednu skladbu. Toto sa napokon kvôli koronakríze nepodarilo zrealizovať, ale všetky prekážky, ktoré sa postupne objavili, sa podarilo zvládnuť. Dnes nič nestojí v ceste splniť to aktuálne predsavzatie. Určite by som bol oveľa šťastnejší, ak by som nové skladby mohol prezentovať aj naživo, aby som mohol načerpať energiu a inšpiráciu aj priamo od fanúšikov, ale na to si ešte budeme musieť počkať. Zdravie je prednejšie,“ prezradil slovenský producent.

Spolupráca medzi švajčiarskym vydavateľstvom Enormous Tunes a producentom Robertom Burianom trvá už päť rokov. „Spojenie s Enormous Tunes, svetovou značkou pre vydávanie hudby v štýle deep house, je pre mňa veľkým úspechom a nemám v úmysle čokoľvek na tom meniť. Moje skladby sa dostávajú vďaka streamovacím službám do celého sveta a dosahujú naozaj skvelé čísla v rovine miliónov vypočutí napríklad na Spotify. Tým by som chcel aj povzbudiť ostatných umelcov, ktorí pôsobia v ‚menšinových‘ žánroch, aby sa nebáli robiť hudbu, ktorá ich naozaj baví,“ povedal Robert Burian.

You Should Already Know je pozitívne ladená skladba a také by chcel Burian dodávať svojim fanúšikom po celý rok. „Už dlho žijeme v extrémne náročnej dobe, preto som sa rozhodol len pre pozitívne ladené skladby,“ vysvetlil.

You Should Already Know
Autor: Robert Burian
ISRC: CH3132115639
Ó 2021 Enormous Tunes

Zdroj: TS