Jeden z lídrov ruskej bass music Tony Wonka smeruje do Bratislavy.

Tony Wonka, člen skupiny Teddy Killerz, ktorí majú na konte oficiálny remix pre The Prodigy, smeruje po prvýkrát do Európy. Jeho prvou zastávkou bude v piatok 24. mája TLAK v bratislavskom KC Dunaj.

TLAK už nie je len fyzikálnou veličinou, ale za posledné obdobie sa stal aj pojmom slovenskej klubovej scény. Akcia, ktorú už niekoľko rokov organizuje Yanko Kral, mapuje aktuálny zvuk hudobných žánrov ako grime, hip hop, bass music či house. Od roku 2015 odohralo na spomínanej akcii množstvo DJov a hudobníkov. Spomedzi desiatok hostí môžeme spomenúť mená ako Basenji (AU), Eva Lazarus (UK), B-Complex, Nobody Listen, Fallgrapp, Dj Blazin (UK), Toky či Vec.

V rámci májového vydania  TLAKu sa predstaví jeden z lídrov ruskej bass music – Anton Mashevsky,  ktorý pochádza z Petrohradu a poznať ho môžete pod dvoma menami – Teddy Killerz alebo Tony Wonka.

Teddy Killerz je jeho DnB projekt spolu s dvoma ďalšími parťákmi (Grigory Cherekaev a Oleg Cholovskii). Ich tracky vyšli v najprestížnejších svetových vydavateľstvách ako napríklad OWSLA, ktoré patrí Skrillexovi, Ram Record či Monstercat. Taktiež majú na konte oficiálny remix pre už dnes žiaľ neexistujúcu skupinu The Prodigy.

O nič menej úspešný nie je ani pod menom Tony Wonka, pod ktorým produkuje nezameniteľné analógovo znejúce rovné house-ové beaty. Jeho skladieb pod týmto menom sa ujal legendárny anglický Dj Zinc, ktorý mu ich vydáva na jeho vlastnom vydavateľstve Bingo Bass.

Tony zahrá svoj DJ set na hlavnom pódiu bratislavského KC Dunaj už v piatok 24. mája. Spolu s ním zahrá aj autor samotnej akcie Yanko Kral. Lineup doplnia domáci Sabotage (Emonoizboyz) a Neorge. Bude to TLAK!

Viac aktuálnych informácií nájdete v FB evente.

KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava ~ 4. poschodie
www.kcdunaj.sk
www.facebook/kcdunaj

Zdroj: KC Dunaj