Je tu opäť a poriadne ,,našlapaný“ CREAM v Bratislave! 

Po úspešnom minuloročnom štarte sa legendárna klubová noc CREAM vracia do Bratislavy s ešte nadupanejším line-upom.

Medzi čerešničky na torte tohto ročníka bez pochyby patrí zakladateľ vydavateľstva ,,Coldharbour Recordings“ a ,,Schulz Music Group“ (SMG), Markus Schulz, známy aj pre svoju radio show ,,Global DJ Broadcast“ vysielanú mnohými online stanicami ako Digitally Imported radio či After Hours FM. Markus pod vlastným menom vydal šesť kompilácií a štyri vlastné albumy. Počas svojej hudobnej produkcie a práci na nespočetných remixoch mal možnosť spolupracovať s hviezdami ako: Depeche Mode, Madonna, OceanLab, Gabriel & Dresden a mnohými ďalšími.

Organizátori tento rok vsadili na osvedčené ikony tanečnej scény medzi ktoré bezpochyby patrí aj nemecký Dj a producent ATB, vlastným menom André Tanneberger. Medzi jeho najväčšie hity patrí „Let U Go“, „Hold You“, „Ecstasy“, „Marrakech“ či „9pm (Till I Come)“, ktorá bola na vrchole hudobných rebríčkov v Spojenom kráľovstve v roku 1999. ATB patrí medzi najdôležitejších producentov a hudobníkov poslednej dekády. Spolupracoval s hviezdami ako Armin Van Buuren, Moby, Willam Orbit či Dash Berlin. Jeho energetické unikátne sety plné emócií ho spojili s fanúšikmi po celom svete a po niekoľkých rokoch ho konečne budeme môcť zažiť aj my.

Tiësto sa o ňom vyjadril ako o legende, Paul Van Dyk ho označil ako Dja ktorý vie z prehrávačov dostať to najlepšie čo sa dá. Rezident Goodgreef, Gatecrasher a Creamu na Ibize, skandujúci dav Eddie, Eddie, Eddie, hneď ako sa postaví za mixpult…reč nie je o nikom inom ako o absolútnej špičke čo sa mixovania týka Eddie Halliwellovi. Nespočetné množstvo efektov a dokonalých scratchov, ktoré vás nútia spochybniť váš zrak a sluch. Tu treba dodať: kto nezažije, nepochopí.

A to nie je všetko! Na mainstage nebude chýbať nový talent na scéne Kristy Jay, slovenská trance kráľovná Nifra, autor svetoznámeho hitu ,,Loneliness“  Tomcraft a hlavný stage uzatvorí, ako sa už patrí technom, krásna Lucca.

Stále málo? Máme viac! Zároveň pripravujeme Open Air Stage tzv. „CREAM House Stage“ , kde si budete môcť vychutnať grilované špeciality a bar vo vyhrievanom stane pri setoch od EKG, Mairee, Milana Lieskovského, či Róberta Buriana.

CREAM prináša nie len kvalitný hudobný ale aj vizuálny zážitok v podaní produkcie od MINISTRY (www.ministry.sk), profesionálne uvádzacie intrá Djov a posilnené špeciálne efekty oproti predošlému ročníku.

O komfort návštevníkov sa postará priame prepojenie haly so šatňami a k dispozícii na mieste budú aj grilované špeciality, bankomat, okrem interných aj externé toalety a fajčiareň.

Event sa koná v štýlových klubových priestorov Refinery Gallery (www.refinerygallery.sk). Kapacita klubu je limitovaná. Minulý rok CREAM navštívilo až 2000 fanúšikov!

Cena vstupenky na tanečnú plochu je 35 Eur vrátane všetkých poplatkov, zahŕňajúc parkovanie, prístup na tanečnú plochu a Open Air Stage s grilom. Pre luxusnejší zážitok je v ponuke aj  VIP vstupenka v hodnote 50 Eur taktiež vrátane všetkých poplatkov s prístupom na VIP balkóny na poschodí s vlastným barom a WC, prístupom na tanečnú plochu a Open Air Stage s grilom a VIP parkovaním priamo pri klube.

Nepriprav sa o možnosť zažiť tú pravú klubovú atmosféru! Vstupenky sú už v predaji v sietiach Ticketportal, Predpredaj.sk a Eventim.

Poster_A6

Zdroj: www.ievogroup.com