JD David vám navodí slastné Feelings už tento piatok v klube Duplex v Prahe-

Každičký pravověrný clubber na naší modré planetě si během mžiku dokáže vybavit megahit „The world is mine“ od JD Davise a Davida Guetty. Jméno JD Davis ale znamená ještě mnohem víc.

Myšlenka na JD Davise coby pouhého zpěváka, který se rozhodl objet svět s pár hitovkami, aby se zajistil na důchod, by byla velmi snadná, ovšem také marná zhruba jako letošní nástup jara.

V době vydání killeru „The world is mine“ už měl JD za sebou přes 10 let DJingu spolu s polobohy, jako jsou Carl Cox, Jeff Mills, Moby, Dave Clark, Sven Väth nebo Laurent Garnier. Co víc, kromě vokálů se s Guettou podílel i coby skladatel a producent nejen zmíněného hitu, ale i skladeb „In love with myself“, „Winner of the game“, „Always“ nebo „This is not a love song“. Jeho vlastní skladby „Closer to me“ s kolegou Chabem mezitím prodali přes 30.000 vinylů. A to se bavíme jen o špičce mohutného ledovce. V současnou chvíli JD pracuje na dalších bombách společně se slovutným Joachimem Garraudem, v březnu letošního roku odpálili „Can’t stop love“, která vás místo šrapnelů sejme láskou a euforií.

Jako DJ se JD Davis vyznačuje strhujícím propojením DJingu a vlastního živého zpěvu, žádaným na největších festivalech a nejlepších klubových nocích všech pěti kontinentů. Přesně takové propojení geniálně pasuje na párty Feelings klubu Duplex, která je od základu postavena právě na pocitech pramenících ze živé hudby v symbióze s taneční elektronikou.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/81774220″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Ty pravé Feelings vám zprostředkuje nejen JD Davis, ale také Mike M & Saxo.Kid live a Jean Luc. První jmenovaná dvojice vás nabije delikátní groovy house music a živými tóny saxofonu. Jejich vystoupení s nadšením přijala mimo jiné stylová akce světového formátu Hed Kandi. Jméno Jean Luc můžete znát ze skladby „Beautiful love“, kterou zkomponoval společně s Michaelem Burianem, ale i z dalších počinů, vydávaných na věhlasných světových labelech, nebo z mnoha vystoupení nejen na českých festivalech a v klubech.

Feelings – Klub Duplex, pátek 5.4.2013 od 22:00
Událost na Facebooku – https://bit.ly/jddavis
JD Davis – https://www.jddavismusic.com
Mike M – https://www.facebook.com/djmikem.cz
Saxo.Kid – https://bit.ly/saxokid
Jean Luc – https://www.jeanluc.cz

Zdroj: Duplex