Jay-Zho nový štúdiový album je konečne vonku!

Takmer 4 roky museli fanúšikovia Jay-Zho čakať na nový štúdiový album. Ten je konečne na svete a dostal celkom podivný názov “Magna Carta…Holy Grail“.

Album, ktorý je v poradí už dvanástou štúdiovou položkou v diskografii tohto legendárneho rappera, prináša vo fyzickej podobe celkom sedemnásť pesničiek a Jay-Z na ňom pracoval s prestávkami skoro 2,5 roka.  Shawn Corey Carter aka Jay-Z patrí už niekoľko rokov medzi najvplyvnejšie ikony hudobného priemyslu, preto je veľkou poctou si zahosťovať na jeho albume. Aj na novinke “Magna Carta…Holy Grail“ nájdeme veľké množstvo jeho kolegov z hudobnej branže.

Okrem manželky Beyoncé sa fanúšikovia môžu tešiť na spoločné pesničky s Frankom Oceanom, Nasom, Rickom Rossom alebo Justinom Timberlakom. Posledný menovaný a Jay-Z natočili pilotný singel celého albumu, ktorým sa stala výborná skladba “Holy Grail“. Pod produkciou tejto pesničky je podpísaný osvedčený americký producent The-Dream, ktorý vo svojom obore patrí medzi špičku a stojí aj za produkciou veľkých hitov od Beyoncé, Justina Biebera, Britney Spears alebo Rihanny.

Čo sa týka produkcie nového albumu, neponechal Jay-Z nič na náhodu a oslovil len tých najlepších. Na vznik niekoľkých pesničiek na albume dohliadal aj Timbaland, Pharrell Williams, Jerome “J-Roc“ Harmon alebo Travis Scott. Album je tak hudobne veľmi pestrý a niet divu, že doma v Amerike predaj albumu prekonal za niekoľko dní hranicu jedného milióna, a to iba na základe digitálneho predaja, ktorý začal o týždeň skôr pred fyzickým vydaním. Ako sa bude albumu dariť v Európe, ukážu nasledujúce týždne.

https://www.Jay-Z.com
https://www.facebook.com/JayZ
Album na iTunes: https://bit.ly/14IwgtB

Zdroj: Universal Music s.r.o.