Jaroslav Horváth pripravuje Majstrovstvá Slovenska v kulturistike mužov!

Slovenský úspešný kulturista Jaroslav Horváth stojí premiérovo ako organizátor v pozadí tohtoročných Majstrovstiev Slovenska v kulturistike mužov, ktoré sa uskutočnia 15.apríla 2012 v košickej Infinity Aréne.

„Tieto majstrovstvá sú najprestížnejšou súťažou federácie SAKFST a zároveň nominačnou súťažou na IFBB Majstrovstvá Európy,“ hovorí o súťaži čerstvý spoluorganizátor Jaro Horváth. V organizačnom tíme sa spoločne s Horváthom nachádzajú Igor Kopček z web portálu eastlabs.biz, ktorý je press partnerom Medzinárodnej kulturistickej federácie (IFBB) a Milan Smik zo spoločnosti Ferometal. Horváth využil tento rok svoje kontakty so svetom profesionálneho bodybuildingu a ako hosťa pozval do Košíc šesťnásobného víťaza prestížnej Mr. Olympia Doriana Yatesa. Exhibíciu s Yatesom zabezpečí český profesionálny kulturista Tomáš Bureš, víťaz 2011 Arnold Classic Amateur.

Jaroslav Horvath

Z absolútnej slovenskej kulturistickej špičky sa v Košiciach predstavia majstri Európy Peter Tatarka a Ladislav Kuzder, bronzový Ján Soták (na ME) a chýbať nebude ani absolútny víťaz prestížnej súťaže Arnold Classic Amateur Štefan Havlík, ktorý sa pred domácim publikom ukáže vo forme, akou v USA pred niekoľkými zaujal samotného Arnolda Schwarzeneggera.

Počas súťaže budú ocenené kulturistické legendy z Košíc a blízkeho okolia. O deň skôr, 14. apríla sa fanúšikovia kulturistiky môžu stretnúť počas autogramiády s Dorianom Yatesom, Štefanom Havlíkom, Mariánom Čambalom (víťaz Arnold Classic Amateur 2012), profesionálnou bodyfitneskou Natáliou Révajovou a Jaroslavom Horváthom. Autogramiáda sa uskutoční od 15:00 v košickom obchodnom centre Aupark.

Vstupenky na Majstrovstvá Slovenska v kulturistike mužov sú dostupné v sieti Ticketportal za 10 eur.

M-SR

Zdroj: Igor Kopček, spoluorganizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET