Jaro Slávik uviedol do života svoju hudobnú revue – Revue Jara Slávika.

Známy slovenský producent a lovec talentov Jaro Slávik odprezentoval v októbri prvú časť svojej hudobnej revue. V nej v budúcnosti plánuje hostiť nielen kapely, ale aj odborníkov z danej oblasti. Sériu hudobných diskusií spojených s koncertom odštartoval témou punk.

Manažér, scenárista a hudobný producent Jaroslav Slávik má dlhoročné skúsenosti so zákutiami šoubiznisu. Jeho organizačné schopnosti stáli za objavmi v zahraničí a na Slovensku. Od svojho nového projektu „Revue Jara Slávika“ si sľubuje formát, ktorý by mal upozorňovať na zaujímavý pohyb na našej scéne. Už vopred Slávik upozorňoval, že nepôjde o formu talentovej súťaže. Skôr sa chce zamerať a upriamiť pozornosť na kapely, ktoré sú vo svojom žánri úspešné a majú vybudovanú svoju komunitu. Prvou kapelou, ktorá odštartovala túto sériu, bola nitrianska punk rocková formácia Diturvit a o generáciu mladšia formácia Shadows of Television z Levíc, ktorá predstavila svoj dekadentný garage punk. Vo svojej diskusii privítal svojich starých dobrých známych – manažéra a majiteľa RF Agency Romana Fecka a gitaristu Sveťa Korbela zo Slobodnej Európy. V polhodinovom priestore sa spomínalo, diskutovalo, ožívali staré historky a obaja hostia rozprávali zaujímavé pracovné fakty z punk rockového prostredia. Cez videoprojekciu púšťal Jaro Slávik obrázky, pričom sa hovorilo o inšpirácii a analyzovali obľúbených interpretov. Úvodný pilot ukázal, že Jaro Slávik to myslí s mapovaním našej tuzemskej scény naozaj vážne.

V záverečnom príhovore vyzval na väčšiu účasť pri pripravovanom decembrovom podujatí, kde sa bude diskutovať na tému „Breakthrough – alebo ako zaujať a preraziť“. Hosťami budú vystúpi elektronický producent a organizátor Tibor Holoda (U club, Wilsonic Festival, Waves Bratislava festival) a Shina a Daniel (skupina Longital, vydavateľstvo Slnko Records). Hudobne pôjde o rockový večer. Predstaví sa bratislavská hardrocková skupina Sevennils a rock and metalová Ballsqueezer, ktorá má v sebe kus tradície starej vlny (Led Zepellin, Black Sabbath), ako aj moderný odkaz Turbonegro a Wednesday 13.

Najbližšie už 4.12. v Klube Za zrkadlom – v DK Zrkadlový Háj v bratislavskej Petržalke.

Zdroj: MusicPress Production