Jarné Bratislavské Jazzové Dni 2012: Vstupenky v predaji od 1. marca!

Už o necelé tri mesiace bude na Slovensku jarný džezový sviatok. V rámci Jarných Bratislavských Jazzových Dní 24. mája v bratislavskej Inchebe odohrajú koncert poprední svetoví muzikanti – špičkový svetový basgitarista Marcus Miller a britská jazzfunková legenda Level 42. Vstupenky na podujatie budú v predaji od 1. marca, prvých 200 ks bude za skvelú cenu 15 Eur.

V predaji prostredníctvom siete Ticketportal a Tipos Ticket budú dva druhy vstupeniek na Jarné Bratislavské Jazzové Dni 2012, všetky miesta v sále budú na sedenie. Vstupenky na konkrétne miesto na sedenia sa budú predávať v cenách od 30 Eur do 50 Eur. Vstupenky na voľné sedenie budú v predaji za 25 Eur. Špeciálna akciová edícia sa týka vstupeniek na voľné sedenie, prvých dvesto kusov bude v predaji od 1. marca za skvelých 15 Eur.

Američan MARCUS MILLER patrí medzi najlepších basgitaristov na svete. Ako multiinštrumentalista a producent si za tri desaťročia pripísal na svoje konto dve ceny Grammy, dlhoročnú spoluprácu s Milesom Davisom a viac ako 500 nahrávok s hviezdami všetkých hudobných žánrov: rock (Eric Clapton), jazz (George Benson, Joe Sample, Dizzy Gillespie), pop (Paul Simon, Mariah Carey), R&B (Aretha Franklin, Chaka Khan), hip hop (Jay-Z, Snoop Dogg), new wave (Billy Idol), smooth jazz (Al Jarreau) ale aj opera (Kenn Hicks, Kathleen Battle). Na Bratislavských Jazzových Dňoch koncertoval dvakrát, v roku 2003 s doprovodnou kapelou a v roku 2008 s projektom S. M. V. Na tohtoročných Jarných džezákoch vystúpi s päťčlennou kapelou (Maurice Brown – trúbka, Alex Han – saxofón, Kris Bowers – klávesy, Adam Agati – gitara, Louis Cato – bicie).

Britská legendárna jazzfunková skupina LEVEL 42 patrí medzi kapely, na ktorých vystúpenie nikdy nezabudnete a ešte pár dní po ich koncerte si budete pohmkávať ich hity. Popri veľkom množstve hitov a singlov vo svetových hitparádach si kapela vždy zachovávala vysokú hudobnú úroveň, virtuozitu, muzikantskú zručnosť a ich skladby aj po tridsiatich rokoch na hudobnej scéne sú plné energie. Ich koncert ma Bratislavských Jazzových Dňoch v roku 2004 patril medzi najžiadanejšie koncerty v celej histórii jesenných džezákov.

www.facebook.com/bjd.sk

Zdroj: Rock Pop Bratislava
Publikoval: Redakcia GREGI.NET